Lukker lige døren.

Den er der endnu.
Lige for tiden taler den højere, end nogensinde før.
Den der røvede stemme, der bor inde i mit hovede, sammen med alle ordene, tankeskralden, en del sjofle vittigheder og de løse skruer.
Den, som fnyser af mig og ryster på hovedet, mens den buh-er og kaster ting efter mig.
Jeg hader den. Hader.

Jeg er god til at sætte den på plads. Men først når den har fået mig helt i knæ, først da kan jeg rejse mig, børste mig af og stikke den en flad. Ikke at den holder kæft af den grund, jeg ignorerer den bare. Fik engang at vide at det var sådan man skulle gøre. Lukke døren for de negative tanker og lade de positive strømme til. Øh.

Så det øver jeg mig lige i.
Ligesom at jeg øver mig på, ikke at lade ting, som jeg ikke selv har kontrollen over, få mig ned med nakken.
– Det går skidegodt pt…
Nej. Det er løgn – derfor dette indlæg.
Jeg starter fraaaaaa nu. Nu er døren lukket.

3 replies
 1. Anette says:

  Held og lykke med det. Sig lige til, hvis det virker… så vil jeg også prøve.. måske.. når jeg er færdig med at være sur, og – måske – bliver et større menneske

  Svar
 2. Henriette Lund says:

  Held og lykke med det 🙂 Jeg gør normalt enten det at jeg siger: nå Hej Hej! Der var du igen! når min indre kritiker dukker op. Eller også visualisere jeg tankerne som et tog eller en bæk der løber forbi. Og så kan jeg stå på siden og forholde mig konstruktivt. Ved ikke om det blev lidt langhåret, men den er så dum den der indre sm – dronning der dukker op! Hvis ikke man selv skulle behandle en ordentligt, hvem skulle så? 🙂

  Svar
 3. Emilie says:

  Jeg vælger altid at se på mine negative tanker som et tog. Jeg kan vælge at hoppe på toget og køre med på de negative tanker, eller jeg kan vælge at hoppe af toget, og i stedet lade de positive tanke komme til mig. Det er ikke altid det virker, og ja, det sker sgu for tit, at jeg hopper med på toget – men de gange jeg vælger at hoppe af toget, så virker det kraftedeme!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *