Los Gatos, CA

Jeg er lige ankommet til Californien og kæmper pt en brav kamp for at holde mig vågen. Små 12 timer på et fly, en time i en bil og så alt det løse, har slået mig omkuld. Men klokken er kun 18 herovre, så jeg ved godt at det er om at holde mig vågen, i hvert fald et par timer endnu, hvis jeg skal kunne præstere noget som helst i morgen og resten af tiden her.
Hurra for kaffemaskine på værelset og solskin.

Jeg kommer til at fortælle meget mere om hvad det er jeg skal her, over de næste par dage.Indtil videre kan jeg sige så meget, at det er Netflix, som har inviteret. Mere om det, når min hjerne igen kan sætte ord sammen.

Jeg satser som sagt på at få tid til at blogge mens jeg er her. Men hvis ikke, er der jo altid Instagram (der hedder jeg også Sneglcille. Så det er nemt).
Øøøøøøøøøøøøøøøh.
Blip-blop, min hjerne er lige ved at kortslutte, så jeg runder af her.

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sneglcille siger:

    […] Var i USA for første gang nogensinde […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *