Løbe løbe løbe

Hoooold nu op, hvor er de sidste par dage gået stærkt. Alt for stærkt. Jeg har nået intet og alting på samme tid.
I morgen rejser jeg, og selvom jeg allerede har småpanikket over det en håndfuld gange, glæder jeg mig også. Jeg satser på at der er wifi på stedet, og jeg tjekker lige ind og fortæller mere, når jeg er landet, engang tirsdag nat.

Det er jo også nu at bloggen flytter, i næste uge nærmere bestemt. Hvis alt går som planlagt, skulle den gerne gå live i dens nye hus på torsdag. På det tidspunkt befinder jeg mig stadigvæk på den anden side af Atlanten, med tidsforskel og hele svineriet, så bær lige over med eventuelt knas på blogfronten, min gode ven jetlag og jeg selv, skal nok se på det, når jeg lander fredag.

Og hvor bloggen flytter hen? Det fortæller jeg snart. Men det er pænt og jeg glæder mig. Det håber jeg også at I gør.

Nu pakker jeg.
Kigger lige ind senere dog og fortæller lidt mere om flytteriet.

 photo null_zpsd2afccb1.jpg

2 replies
    • Sneglcille says:

      Det har jeg vist svaret på en del gange. Bloggen udvikler sig, ligesom jeg gør det. Jeg har længe tænkt på at prøve noget nyt, og da jeg fik tilbudt et nyt samarbejde sprang jeg til.

      Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *