Jetlag og Cover Kids

Træt om dagen, lysvågen om natten. Nåhjamen, er det ikke altid sådan? Jo. Men endnu mere nu. Troede egentlig ikke at det ville være så slemt, var jo altså kun i USA i tre dage, men det er slemt. Det er i øvrigt min undskyldning for stilheden herinde siden torsdag. Det, og så at jeg har sniffet mit barn nonstop siden jeg trådte ud af flyet fredag eftermiddag.

 photo null_zpsbf82f268.jpg

Men hvad sker der så for at jeg ikke er flyttet endnu, spørger du måske? Tjow, meldingen fra Cover lyder, at der er teknisk knas, men at Sneglcille rykker asap (jeg gætter på i morgen, mandag).

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor. Jeg tror det bliver godt, selvom jeg godt kan fornemme at det ikke er alle, der er helt vilde med tanken. Men noget siger mig at det altid vil være sådan, ligemeget hvad jeg gør. Det eneste jeg kan gøre, er at følge min egen mavefornemmelse. Det plejer at være det rigtige.
Jeg skrev en anelse om mine overvejelser HER, og jeg kommer helt sikkert ind på det igen.

Igen forsøger jeg med et “ja hej, vi ses på den anden side”, jeg håber at det holder stik denne gang. Blink blink.

6 replies
 1. Julie says:

  Jeg går egentlig ikke så synderligt meget op i, hvor du har din blog henne.
  Så længe jeg stadig kan finde den, er det fint 🙂

  Svar
 2. FamilienDanmark says:

  Har helt misset, at nogen skulle have et problem med din flytning. Muligvis er jeg både træt og dum pga. afbrudt søvn i 2 1/2 år, men kan det ikke være totalt ligegyldigt “hvor” du er, hvis bloggen er den samme….Nå, men altså…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *