I øvrigt

Da jeg væltede rundt ovre på Instagram tidligere, slog det mig lige, hvor syret mit liv er for tiden, eller ikke for tiden. Men i det hele taget.
Kontrasten imellem at være mor, til at være hende, der har brug for at skeje ud og som gør det for fuld smadder, når muligheden byder sig, er ret tydelig når man ser det udefra.
Selv med filter.

Cecilie Rubini Sneglcille Instagram

2 replies
  1. Stinne says:

    Minder på en prik om mit liv for tiden…eller måske er det bare sådan nu- som nyudsprunget delemor kan jeg ihvertfald nikke genkendende til det næsten skizofrene liv mellem teenage-agtigt-spise-Cheerios eller-bacon-til-aftensmad og helt ansvarlig voksen-mor-der laver-rigtig-nærende-aftensmad;)

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *