Flere facts

Af mangel på bedre, er her en blandet omgang random (fuck hvor jeg dog hader det ord. Tilfældige? Blandede? Sporadiske?) informationer om undertegnede (ja igen).
 • Jeg græder når jeg bliver vred. Det er ikke noget jeg kan styre. Græder faktisk oftere af vrede, end af ked-af-det-hed.
 • Jeg har altid neglelak på. Altid. 
 • Noget af det værste jeg ved, er at komme for sent. Så jeg er næsten kronisk for tidligt på den.-Bruger derfor virkelig meget  af min tid på at vente. 
 • Jeg har ægte Cirkus i blodet. (Deraf mit gøglede efternavn: Rubini)
 • Jeg er god til at holde på hemmeligheder. Bare ikke mine egne. 
 • Da jeg var barn troede jeg at min stedfar var pirat. Det havde han jo sagt engang, da jeg var lille. Jeg var måske 10 eller ældre, da det gik op for mig at han bare var ingeniør, uden pirat-tendenser on the side.
 • Jeg læser aviser, blade og reklamer baglæns.
 • Jeg har et seriøst overforbrug af salatmayonnaise. Bruger det, som mange andre bruger ketchup. 
 • Gider tilgengæld ikke spise ketchup
 • Jeg elsker at ryge. Er dog stoppet. Det glemmer jeg bare når jeg er fuld.
 • Tue Track (Malk de koijn) nævner mit og min veninde Rachels navn, i coveret til “Back to the fromtime”.
 • Da jeg var 19 år, flyttede jeg til Paris i et lille år. Jeg har ikke været der siden. Men vil helt vildt gerne tilbage.
 • Jeg laver en urimelig god lasagne. 
 • Når jeg er træt eller  (og) fuld får jeg røde ører og mit ene øje begynder at hænge. Meget. Det er flot.
Så.

 photo 00315A34-CA6C-4DAB-9673-E4E3577CB71F-9287-000003E73E044AC3_zps51385b0d.jpg

8 replies
 1. Ditte S. says:

  Hvor er det rart at vide, at man ikke er den eneste der oftere græder af vrede end af ked-af-dethed…
  For fanden hvor kan det være svært at blive taget seriøst, når man er 30+ og har tårer og make up løbende ned af kinderne, mens man forsøger at skælde den dumme gås nede i banken ud! Det ser slet ikke særlig voksent ud, tror sgu min tre-årige er bedre til at bevare fatningen end jeg er…

  Svar
 2. Baysen says:

  Jeg græder sjældent, men når jeg gør, er det som regel af ren og skær hidsighed og frustration… Senest var i sidste uge pga. en helt umulig og urimelig kunde på arbejde. Når man står i butik kan man jo ikke ligefrem svare igen, og så bygger vreden sig bare op og bliver til tårer. Heldigvis kan jeg holde det i mig, til jeg når ud på toilettet.

  Jeg har iøvrigt også altid neglelak på. Jeg er lakjunkie.

  Svar
 3. N. says:

  Hvor er det befriende at høre ordene “jeg elsker at ryge”. Jeg elsker det også, når jeg er fuld. Og lidt når jeg ikke er.

  Svar
 4. Kristina says:

  Hej mig?!

  Kunne ihvertfald nikke genkendende til over halvdelen…. Dejligt at man ikke er alene! ISÆR på øverste punkt…. Nok min største svaghed. Kan på ingen måde komme i tanke om hvordan man kan vende det til en styrke… Øv bøv… Tag en kiks Kristina!

  Svar
 5. Ida says:

  yesyes, det er os to der har fødselsdag samme dag!
  men hey, link/spotify/itunes lige dit famøse navn i bob sangen 🙂 for det der er bare for cool!

  Svar
 6. Claudio fra Facebook says:

  selv om det er en pige blog så synntes jeg at mænd har godt af at lære lidt om pigerne og livet 🙂 så jeg hænger på ind i mellem.
  en del mænd kender udemærket det at græde når de er sure..
  det kommer sikkert af “amagt over for situationen de er i” og den måde de har fået skæld ud på i barndommen.. uretfærdigt uretfærdigt..

  hej hej

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *