Eaggerstunn i Vega

Jah! Jeg ved det godt, jeg har skrevet en del om Eaggerstunn det sidste års tid, og har linket lige meget, til alt hvad de laver og gør. Men, det er altså fordi de er så pissedygtige og rare, så det er fuldt fortjent. – Jeg synes virkelig(!) at det er noget af det bedre danske musik, der har været fremme i rigtig lang tid.
Alligevel har jeg endnu ikke selv oplevet dem live, sådan rigtigt. Hvilket er en kæmpe fejl, som der  heldigvis bliver lavet om på d. 6 juni, hvor jeg skal ind og se dem i Vega.-  At det netop er blevet offentliggjort at Ponyblod kommer med som support, gør kun at jeg nu glæder mig endnu mere. Hurra mand.

Der er faktisk stadigvæk billetter og de er slet ikke dyre. Såååeh, skal du ikke også med? Jow, kom nu. Vi skal jo have øl.

 

 

3 replies
  1. Louise says:

    En sød sød veninde har købt billetter til hende og jeg 🙂 Shit jeg glæder mig!! Og JA vi skal da have øl.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *