Nattehjerne

Nåh hej hjerne. Der var du igen?!
Jeg overvejede for et par timer siden, om jeg ikke lige skulle lave en kop kaffe, for det havde jeg lyst til. Men så kom jeg i tanke om, at jeg i forvejen er decideret dårlig til at komme ordentlig tid i seng, og så er et skud koffein klokken 21, umiddelbart en virkelig dårlig ide. Aha. Jeg droppede da også det med kaffen, men alligevel er jeg nu vågen. Som i VÅGEN. Der sker et eller andet når klokken slår 23. Det er som om at der bliver tændt for en knap, inde i mit hovede. Knappen lukker ned og vinker farvel til træthed og hiver fyrværkeriet frem og siger højlydt goddag til al tankeskraldet. Har skrevet om det før og vil egentlig ikke uddybe yderligere. Men det er sgu da åndssvagt. Hva? Så kan jeg ligge her og spekulere, planlægge og overveje en milliard ting,som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved nu. Og som om det ikke er nok, skal jeg i dagens anledning sørme samtidigt have voksen noia på.
Ja, voksen-noia. Som er noget min hjerne også er ekspert i. Sådan noget med at forestille sig uhyggelige ting. Den stol med tøj på, som Otto bad mig fjerne tidligere, for eksempel. Han ville gerne have at jeg tog den ud af hans værelse, fordi han bliver bange for den om natten. I mørket.
Det forstår jeg faktisk godt. Nu.
Kæft, det er åndssvagt.

Samme hjerne elsker at minde mig om gyserfilm og spøgelseshistorier vi har set og hørt for flere år siden. Tak . Bare tak.

3 replies
 1. Sofie says:

  Jeg har samme åndssvage voksen-noia. Den anden dag var min veninde og hendes datter på besøg om aftenen, og hun fortæller så at hendes datter vidst nok kan se et spøgelse hjemme ved dem og om alle mulige ting der er sket derhjemme – meget lig det du skrev om, at I havde oplevet! Jeg var tilsidst nødt til at bede hende stoppe, for ellers vidste jeg, at jeg ikke ville kunne sove. Og når hun gik ville jeg i øvrigt være alene hjemme. Og så er det jo at alle monstrene kommer frem, det ved vi alle. Hun nåede da lige at skræmme mig endnu mere, ved at sige at spøgelset vidst var gået med dem herhjem, da hendes datter lige pludselig ikke vil gå over i den anden ende af stuen.. “Jamen det er helt normalt at det følger med, det passer jo på hende! Men bare rolig, jeg skal nok tage det med hjem igen” … Ja, gør lige det tak!!
  Ad. Jeg kan virkelig køre mig selv op over sådan nogle ting.

  Svar
 2. Nina says:

  Kender det alt for godt! Det er altid der hen på natten jeg ender med at bruge en halv formue på netshopping…

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *