Jeg griner hver dag

Jeg var på barselsbesøg den anden dag og besøge en 7 dage gammel pige… Åååårh…
Dog må jeg sige, at selvom jeg blev skruk over at få hældt en nyfødt i armene, for fuck nu af hvor er de søde sådan nogle. At det så ovenikøbet var en lille tyk babypige med jamaicanske rødder og trutmund, jeg fik lov til at sidde med et par timer, gjorde det ikke nemmere. Men jeg blev samtidigt mindet om at jeg er ret lettet over at bleskift, amning og “Hva-betyder-den-gråd-er-du-sulten-er-du-træt-skal-du-skiftes” er et overstået kapitel. I det mindste ved jeg nu hvad barnet vil, når han græder. Primært fordi han råber det af mig med vrede i øjnene. At det så ikke altid er noget jeg kan opfylde/gøre for/er enig i, er hvad det er. Og ja, jeg ved det godt, jeg har allerede skrevet virkelig meget om min søde drengs stædighed og konkurrerende sind. Om hans trodsalder, urimelige vredesudbrud og så videre. Men det fylder altså virkelig også meget -jeg ved at jer med tre årige børn (og to årige og fire årige… Og fem årige) sikkert nikker med her. Det fylder faktisk så meget, at jeg vist helt har glemt at nævne, hvordan han får mig til at grine hver eneste dag. Selvom han kan skrige mig ind i hovedet, lave flitsbue midt på Istedgade og trykke på alle mine knapper, har jeg aldrig i mit liv mødt nogen som kan få mig til at grine så meget (hvad mener du med at jeg ikke kommer nok ud?). Han siger de sjoveste ting, han er begyndt at fange ironi, han har ingen situationsfornemmelse og han finder på nogle virkelig skægge ting.
Ville en baby måske kunne skabe stof til sjove statusopdateringer, som nedenstående. Nej vel?. Men de dufter godt og er øglede og søde. Giv mig en!

 

4 replies
 1. Sofie says:

  Jeg nikker genkendende til det hele! Selvom det kan være noget af en udfordring at jonglere med trodsig tre-årig og 2 måneder gammel baby som vil ammes heeeele tiden (!), så dufter den bette jo virkelig godt og smelter mit hjerte når han smiler, og den tre-årige kommer med fantastiske anekdoter som får mig til at grine hver dag <3

  Svar
 2. Tanja says:

  Hej Cecilie han er altså virkelig sjov ham Otto. Jeg kom gående bag jer for noget tid siden, i havde været på skydebanen men måtte hjem fordi, en overhovedet ikke flov Otto havde tisset i bukserne. Det sjove er så at i kommer forbi et træ og han meget sødt tilbyder dig at du da kan tisse op ad træet. Det var meget fristende lige at komme med et “Go Otto!” Men jeg sprang over 😉 frisk fyr ellers.
  Go søndag.
  Kh Tanja

  Svar
 3. Lotte says:

  Har en 4-årig som spurgte mig forleden om han skulle række tissemand af mig??!! Say what…?! Håber han vokser fra det for det bliver et problem at stå med en stivert som 17-årig og række pik af pigerne….

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *