For tiden:

 • Står jeg med begge ben solidt plantet i noget identitetskrise. Hvor vil jeg hen? Hvad skal jeg? Hvorfor er mit barn pludselig så stort? Hvor blev tiden af?
  Jeg ved det sgu da ikke.
 • Har jeg behov for at skeje ud og se en masse mennesker.
 • Er jeg lidt for god til at overspringshandle. (Tøjvask Vs. Netflix)
 • Går jeg på kursus. Tre gange om ugen, på IT universitetet. Og jeg kan lide det. 
 • Skriver jeg virkelig mange mails. 
 • Træner jeg næsten dagligt. Ved ikke hvad fanden der sker. Men det føles rart.
 • Tager jeg tilløb og tæller ned til “afsløringen” af mit skriveprojekt. Eller, et af dem. 
 •  OD’er jeg på hårkur og Ricinusolie i forsøg på at få sundt og langt hår.
 • Læser jeg romanen “Ti ting jeg har lært om kærlighed” (Anmeldelse og give away kommer, så snart jeg er færdig)
 • Spiser jeg voldsomt mange kæmpe skildpadder. De springer lissom’ ned i min kurv, hver gang jeg handler.
 • Har jeg en ualmindelig hysterisk tre årig, som hviner at han hader mig og at jeg er “en dum tissemand, der leger med babylegetøj!!”, når jeg kommer til at give ham en forkert ske, eller hælder for meget mælk i hans glas.
 • Drømmer jeg om kjoler, bare ben og sandaler.
 • Er jeg afhængig af Instagram.
 • Har jeg lyst til pizza fra Mother og rødvin, cirka hver dag. 
 • Bliver jeg lykkelig indeni, når jeg hører små børnefødder trippe henover gulvet om natten, sekunder inden Otto kravler op til mig.
 • Bander jeg af vejrudsigten. Sne, igen? Really?! Forår, du er et kæmpe røvhul!
 • Er jeg forvirret.

 photo 61883F30-F58C-459A-AF41-2AFE5C1FF057-9287-000003E73CC4076D_zpsa7faeb2e.jpg

7 replies
 1. Dragonfly says:

  Det lyder som mig. Hvilket gjorde mig glad. Altså – du ved, hvad jeg mener. Glad på ‘rart ikke at være alene’-måden. Håber, den der identitetskrise snart skrider.

  Svar
 2. Karen says:

  Jeg elsker din blog! Netop pga indlæg som disse, ganske simpel men so spot on på, hvordan man til tider føler at tiden løber fra en. Er selv selv 25 og tænker- er det ikke for tidligt med identitetskrise? Kan man ikke kun have dem når man fylder 40? Holder ikke til flere gennem livet. Suk.

  Svar
 3. Blå Solskin says:

  Det er som om de der identitetskriser er i omløb i øjeblikket, synes jeg kender mange inklusiv selvet, som står midt i et eller andet: “Er jeg hvor jeg burde være”-“er jeg den jeg troede jeg ville blive”-“har jeg overhovedet den rigtige uddannelse/ det rigtige job”-agtigt scenarie. Forhåbentlig er det positivt, at livet er så frit, at der plads til at reflektere.

  Jeg drømmer i øvrigt også om sandaler – jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan det kølige vejr kan blive ved. I det mindste skinner solen da nu!

  Svar
 4. julie lillegaard says:

  Haha, “en dum tissemand, der leger med babylegetøj” – det giver nogle mægtig sjove mentale billeder! Held og lykke med identiteskrisen. Ved godt, det ikke altid føles lige sundt, imens man gennemlever den – men jeg er sikker på, identitetskriser kan være noget så konstruktive.

  Svar
 5. Drengemor says:

  Hørte i radioen, at Føtex har skildpadder til 9 kr. pakken hele resten af april – ved ikke om det skal betragtes som en god eller dårlig nyhed? 😉

  Min 3-årige har også et forfærdeligt sprog for tiden, og når man irettesætter ham, opmuntrer det ham kun til at fortsætte…så skifter lidt mellem det og at ignorere det, hvilket mærkeligt nok lader til at virke bedre?!? Men ikke altid; han skal jo ikke tro, at jeg er ligeglad med, at han taler grimt. Det kan være en hel videnskab med sådan en 3-årig!

  Har for øvrigt fundet sandalerne frem…skal føde lige om lidt og kan ikke mærke kulden 😉 Er til gengæld fyldt op med vand…

  God og dejlig weekend til jer 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *