Den lever.

Jeg er her stadigvæk. Agtigt.
Den sidste uge har være decideret sær og jeg har været ramt af den gode gamle “lyset er tændt, men der er ingen hjemme” følelse, mentalt. Påskedagene fik vendt op og ned på en hel masse, og jeg har sejlet rundt i ugedagene og næsten glemt mit eget navn (distræt much?). Havde f.eks. nærmest kun lige nået at få Otto hjem fra et kort påskevisit hos hans farmor, før jeg skulle sende ham afsted igen. Denne gang på forlænget weekend hos hans far. Som planlagt, og intet usædvanligt i det, men det kom alligevel bag på mig, så meget at jeg stort set ingen planer har haft de sidste fire dage. Plejer jo ellers at fylde godt på med aftaler, for ikke at søbe i savn og rastløshed. Men ikke denne gang.Prøvede virkelig at vende det til noget positivt, og  har aktivt gjort alt for ikke at hoppe på selvynks-bussen,  og det har da heller været sådan at et  par spontane aftaler, samt marcipanbrød og netflix ikke har kunne fixe den værste rastløshed. Nu er dagene gået  og jeg er mere end klar til at få barnet hjem igen om et par timer, og dermed også min hjerne.
I øvrigt har jeg ikke glemt at jeg skylder et af de her indlæg. Det er in the making.
God søndag.

3 replies
 1. Kristina says:

  Det er sjovt, jeg synes at 80% af alle de blogs jeg følger har været meget stille den sidste uges tid. Jeg måtte også selv i gemmerne for at finde noget til et indlæg, for hver gang jeg satte mig for at skrive, så kom der intet ud. Gad vide om der bare har været sådan en smittende (s)tilstand i blogland i denne uge.

  Noget helt andet, bare sådan af ren nysgerrighed (undskyld, hvis du har skrevet det før og jeg ikke har fanget det), men hvad laver du egentlig nu? Jeg kan huske du skrev noget om at søge et job og at du vist for noget tid siden sagde dit gamle job op?

  Svar
  • Sneglcille says:

   Lige for tiden er jeg på kursus, så jeg forhåbentlig kan blive endnu bedre til at sælge mig selv og mine tekster.

   Svar
 2. fez says:

  Hey Sneglcille, dit RSS-feed virker ikke! Der er en tom linje i starten, der ikke bør være der.

  PS: Tænk at ingen har kommenteret “gravid” tagget i den her post!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *