svømmeren

Vi har været i svømmehallen i dag. Mig, Otto og hans far.

Øhm. Jeg bryder mig ikke om svømmehaller.
Overhovedet faktisk. Det er en kombination af ting, og jeg glemmer det lidt fra gang til gang. Nøgne mennesker, den rungende larm af skrigende teenagedrenge og plaskeri, lugten af klor, lunkent bassinvand, rynkede fingre, udtørrede øjne og så videre. Desuden var jeg den eneste i bikini (hvad? jeg ejer ikke en badedragt), jeg glemte min 20’er i skabet og er rimelig sikker på at jeg mødte en læser i badet (hej hej).

Men hov, skulle jeg ikke være frøken ja-hat i denne her uge? Jo jo, jeg kom da afsted, ikk. Sejr.
Og. Jeg kan faktisk godt lide at svømme. Ooog ooog Otto synes det var en fest at være der og det var dejligt at være vidne til, så det var bestemt ikke kun dårligt at være afsted. Hans glæde er absolut svømmehalslugten i næsen og den udtørrede hud værd, men jeg tror der går lidt tid, før vi skal afsted igen.

Vil meget hellere på stranden.
Så. Kom sol, kom sommer, kom gaver.

 

 

2 replies
 1. Christine vj says:

  Jeg elsker at svømme. Elsker stranden. Men hader, hader, hader at være i en offentlig svømmehal i offentlig åbningstid pga de skrigende teenagedrenge og plaskeriet og alle de nøgne gamle mennesker og det lunkne vand fyldt med tis og hår. Ad.

  I feel you. så deeettt

  Svar
 2. Cecilie says:

  Tror jeg ville have det helt godt med svømmehaller hvis der ikke var 10.000 andre mennesker der syntes de skulle være der samtidig med mig. på den anden side ville jeg sikkert være skrækslagen for at komme til at drukne uden nogen til at redde mig uvis jeg faktisk fik hallen for mig selv. Nej, de kan ikke rigtig vinde de der svømmehaller

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *