Hvem mig?

Jeg teenager den i mit liv (det er noget med øl og udskejelser) pt. Det lider bloggen under. Jeg vender tilbage snart, når barnet er hjemvendt og jeg igen er klar til at være det der voksen igen.

 photo FAFFDBD8-8CFA-4FCE-A885-4E58E2EBF5C9-24323-00000B0F26F8A6E3_zpsd3e78c87.jpg

8 replies
 1. Stine says:

  ville ønske det var mig… altså jeg er ikke interesseret i at gå fra min mand men kunne godt bruge en uge uden barn og planer, til at teenage den i.

  Svar
 2. Nanna E. says:

  Jeg er teenager. Det lider mit liv under. Ret praktisk at du kan vende tilbage til at være voksen. Hvordan gør man det, når man kun er 18?

  Svar
  • Carina says:

   Når man er 18, lever man livet, nyder det, samler erfaring, går til gode og dårlige fester, og nyder at man har tiden til at gøre lige hvad det passer dig.

   Svar
  • Louise says:

   Siger ”nana fuckface, du skal tilbage til voksenlivet. not me. see u on the other side!” og griner hånligt, imens du bunder din øl.

   KH hende som fylder ‘voksen-alder’ om 3 måneder og 11 dage. fuck.

   Svar
 3. Kristina says:

  Nu er jeg jo ikke det vildeste børne-menneske, men er alligevel glad for at du gør det når han er ude.. forudser lidt, at det kunne ende som et dårligt (altså godt) afsnit af De Unge Mødre hvis du gjorde dig for meget i den slags når han var hjemme.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *