Fredagsævl og god musik

Jeg er ved at have udfiltret de værste ender og har nået rigtig meget i denne uge.
Jeg har stadigvæk ikke fået svar på, om jobbet er mit, og for hver dag der går, bliver jeg mere og mere usikker, det er lang tid siden at jeg har villet noget så meget og det er en sær følelse.
Jeg drømmer om det om natten og tænker skiftevis at jeg selvfølgelig får det, og at jeg er håbløs og at de ikke vil have mig. – Jeg er god på den måde.
Derfor har jeg i dag brug for at give slip og abstrahere mig selv og mine tanker.
Chancerne fo,r at jeg hører noget fra dem i dag, er alligevel minimale.
SÅ. I aften skal jeg ud og spise med mine forældre og søskende. Bare os fem.
Jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket, men er ret sikker på at det var engang i slut 90’erne , derefter kunne jeg forestille mig at jeg vil finde nogle store øl og gøre en ende på dem.

Fredagsnummeret  matcher den sindstilstand perfekt. Det er Eaggerstunn,, der står for mit smil i dag. Igen er det et af mine yndlingsnumre, som har fået sig en video, i klippe klistre stil.

Værsågod.

I øvrigt kan motiverne fra videoen, der er tegnet af Snarf, købes på Lauritz.com 

 

 

6 replies
 1. FamilienDanmark says:

  Jeg er vildt spændt på at høre, hvad det er for et job. Du kan evt. benytte min kærestes “ferie-nummer”, som han altid bruger, når han er utålmodig. Det går simpelthen ud på, at ringe og sige, at du inden længe rejser på ferie i 14 dage, og derfor er interesseret i at få svar hurtigst muligt. Seriøst, den virker hver gang 😉

  Svar
  • Sneglcille says:

   Det er med øjeblikkelig start, så det er vist et virkelig dårligt træk lige i dette tilfælde.
   De sagde at jeg vil få besked i næste uge, så det er faktisk fjollet at jeg tror jeg hører noget før.
   Men vil jo bare så gerne vide det NU NU NU.

   Svar
 2. J says:

  Jeg står selv i samme situation og venter på svar fra en samtale…. Det er virkelig en stressfaktor at vente vente vente og vente! Især fordi samtalen gik rigtig godt og jobbet kunne være mega nice! Men man må jo bare konstatere at arbejdsgiver nok ikke synes de har tid nok til at gøre alle deres opgaver og vi, som er jobsøgende, føler så der går evigheder!!! Nå… Men god weekend og lækker fredags-sang!

  Svar
 3. Baysen says:

  Står lidt i samme situation. Har dog ikke været til samtale, men håber inderligt på at komme det! For det første har jeg ikke været til en eneste samtale siden, jeg blev færdiguddannet i december. Så en samtale kunne i sig selv været mega fedt, trænger til det selvtillidsboost. For det andet er det lidt af et drømmejob.
  Jeg får kriller i maven af bare nervøsitet. Aner ikke om jeg har nogen chance. Jeg hælder mest til den pessimistiske side, men hold op, hvor jeg håber!
  Held og lykke med det! Håber det kommer til at gå godt 🙂

  Svar
 4. Anette says:

  Puha, hvor jeg kender det. Jeg har selv lige været der i 1½ uge. Men fik heldigvis udløst spændingen i går. Jeg fik jobbet, og jeg er super glad, men ventetiden var totalt ulidelig. For man går nemlig, som du skriver, og skiftevis tænker at det nok skal gå eller at de vælger en anden. Jeg har også haft den totalt pessimistiske tankegang til det, at det kun har været de allernærmeste (og alle mine kolleger – ikke mit valg), der fik at vide, at jeg havde søgt det og været til samtale – fordi jeg ikke ville jinxe det.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *