Enden på 24timer

En del af jer har spurgt til lukningen af 24timer, og om det betyder at min tid som skribent er færdig. Og nej, selvfølgelig er jeg slet ikke færdig med at skrive. Men jeg kan selvfølgelig ikke skrive i en avis, der ikke findes længere. Så for nu, er det slut. Men som jeg har sagt en milliard gange før, tror jeg absolut på, at når en dør lukkes, åbnes en ny. En federe dør, med endnu flere muligheder. Og jeg er slet ikke i tvivl om at døren til min næste udfordring, bliver åbnet lige om lidt.
Jeg holder i hvert fald øje med den.

 photo 05AABC54-FEDA-472F-BEA6-F009F0A2237E-8873-0000048A0EF97A4A_zpsbcae6a98.jpg

3 replies
  1. Ditte says:

    Ahmen for dælen, kæreste dame.

    Nå, men udover det åbnes en ny pisselækker dør, så slipper du også for det der billede, som du ikke var helt tilfreds med. Win-win, eller noget? 😀

    :-*

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *