Adventuretype? Mig? Not so much. (Og et års forbrug at Tampax)

Advarsel til de mandlige læsere: Nedenstående handler en del om tamponer. Så spring bare dette over. Jeg skriver om bryster og øl en anden dag.

 

Jeg er ikke den store løbetype. Jeg løber sjældent. Og helst alene. I et langsomt tempo, med reggae i ørerne. Derfor var mit svar også “Nej tak”, da jeg blev spurgt om jeg ville deltage i forhindringsløbet “No limits race”. Faktisk var mit svar helt præcist:
Ah. Nej, jeg hader lidt sådan noget. Ville ønske jeg var til det, men det er jeg virkelig ikke. Snyder mig altid udenom den slags, og løber helst alene. I mørket. Forklædt.

Det er rigtigt. Dog har jeg siden overvejet det.
Men må igen erkende at det ikke kommer til at ske. Det er ikke for mig. Men jeg synes det lyder sjovt og hvis jeg ikke var så uptight og aktivitetsforskrækket, var jeg sprunget på.
Måske det er noget for jer? Jeg har hørt rygter om præmier og goodiebags.
Meld dig til her.

Jeg spurgte om jeg måtte give mit løbenummer væk til en af jer, det måtte jeg gerne og jeg måtte også smide seks pakker Tampax oveni.
Ah hva’?
Det er muligvis den mærkeligste gave, jeg nogensinde har haft her på siden og jeg har gnægget af det længe og var tæt på at sige nej, for come on, tamponer?
Men altså, er der noget værre end at bruge penge på den slags? Det er ligesom toiletpapir og kondomer. Det er penge, man hellere ville bruge på øl, eller laks (?), og sender i øvrigt et signal til resten af supermarkedet om at noget skal ske i skræv-området, og man ender altid med at møde kollega/eks-kæreste/ lækker mand/barnets pædagog når du står med det i kurven (hvad? er det kun mig?).

Så jeg sagde altså ja og hvis du vil have de seks pakker Tampax pearl og et løbenummer til forhindringsløbet “No limits race” i juni, skal du bare smide en kommentar til indlægget her, senest d. 29. marts (hvis man kun vil vinde en af tingene, skriver man det bare. Who am I to judge….).

Skriv gerne noget pinligt.
Men der er ingen tvang. Man må som altid også bare gerne skrive hej, eller pik.

60 replies
 1. Karen says:

  Jeg har sådan lyst til at skrive pik. Ikke fordi jeg gider vinde et løbenummer, men fordi du opfordrer, og det gør jeg bare så sjældent. Skriver . Pik.

  Svar
 2. Tine says:

  Ha ha … Ønsker mig hverken tamponer eller løbenr, men eeelsker virkelig din blog og måde at skrive på. Tak for dagens smil 🙂

  Svar
 3. Nina Højsgaard says:

  Uh det vil jeg gerne vinde – også Tampax! Bad manden købe trusseindlæg da han skulle købe ind den anden dag. Han endte med at komme hjem med ekstra lange, ekstra sugende bind………….

  Svar
 4. Rizz says:

  Ku’ ikke løbenummer. Skulle nødig ha’ aktiveret både News-helikopter og noget lidt for entusiastisk Rasmus Tantholdt – hvilket godt kunne blive tilfældet, idet det ville være årets nyhedssensation, hvis jeg rent faktisk fik lettet røven. Dog ville en røvfuld (skrævfuld?) Tampax være en kærkommen ting.

  Svar
 5. Louise says:

  fuck hvor nice. går frygteligt godt i spind med min seneste erobring af et års forbrug af kaktuspiller. det er bare lige mig! altså, helst det der med tampax. løber helst ikke nogle steder!

  Svar
 6. Mie says:

  Hej. Pik,pik, pik. Jeg vil gerne vinde – allerhelst løbenummer. Tampax not so much in need. Kan vist desværre ikke komme i tanke om noget rigtig pinligt lige nu (ville helst noget tampax/bindorienteret), men jeg trænger til at barbere mine ben?
  Tak for blog, tak for grin, tak for opfordringer der ikke er til at modstå. Pik.

  Svar
 7. Maria says:

  Ku’ da godt lige det der løbenummer. Tamponer er ikke lige min kop øl, men så er det jo godt, man kender nogle, hvis kop det er.

  Svar
 8. Miriam says:

  Jeg løber ikke per definition, fordi jeg har bryster så store, at jeg nemt kommer til at knock-oute mig selv med dem… Men jeg vil gerne have tampax, for de er fucking dyre, og alligevel er det bare ikke et sted, man kan cutte udgifter, vel?

  Svar
 9. nana k says:

  pik! det er da en finkonkurrence, og tamponer og løb kunne ikke være en bedre kombi når de nu ska være 🙂

  Svar
 10. Sandra says:

  Er hverken til løb eller tamponer…
  Men ville bare lige fortælle dig hvor meget jeg elsker dine indlæg, bliver altid lidt ekstra glad i låget af kigge forbi din blog! 🙂

  ablondemess.blogspot.dk

  Svar
 11. Maja Emilie says:

  Når jeg skal købe stort ind af bind, tamponer og den slags (ja, for jeg køber gerne til et halvt år ad gangen. Så er det lissom overstået, ikk?), vælger jeg altid den kasse, hvor der sidder en 16-årig dreng. Hvis jeg er heldig, bliver han lidt befippet og flakkende i blikket af alle de “dame-bleer”, der ligger på båndet.

  P.S. Jeg gider ikke vinde løbenummeret, men Tampax kunne jeg godt bruge. Bor nemlig pt i Sverige og der er det svært at opdrive tamponer med hylster (to much information – maybe??)

  Svar
 12. Anna says:

  Har selv mand med pik, så der klarer jeg mig, men løb lyder rigtig sjovt, og tampax er et nødvendigt onde. (Hvorfor er det lige, at evolutionen ikke har fulgt med der? Der er sgu da ikke nogen i dag, der har brug at få børn som 13-årige!)

  Svar
 13. Lise says:

  Hej Sneglen.

  Pinlig, og halvklam historie coming up:

  Jeg blev mor for et lille år siden og har ammet afkommet i de der 9-10 måneder, så jeg havde ikke haft meno i halvandet år. Nice! Men jeg var vendt tilbage på job, som efterskolelærer. Amningen var det slut med, for jeg skulle på skitur med skolen. Arb men pik mig i øret hvor jeg bare ikke gad det. HADER ski! Det er verdens mest smertefulde sport hvor man iklædt jordens mest ukomfortable fodtøj, spænder brædder under fødderne så man ikke kan strække sine knæ. Hvorefter man lader sig glide ned af pissefarlige bakker, mens man fryser. Falder hele fucking tiden og formår altid at få sne helt ind i trusserne. OG så skulle jeg undvære verdens ottende vidunder, aka min datter, i seks dage. Så jeg var ikke glad.

  Og med tysk præcision får jeg naturligvis menstruation samme morgen som vi skal afsted. For første gang siden sommeren 2011. Og det er bare det stockholmske blodbad! Og vi skal sidde en pissebus i 16 timer. I was not amused… Og jeg fortæller det henkastet til min kvindelige kollega, forligesom at få lidt medfølelse. “Jeg har fandme fået menstruation idag!” Hvilket hendes 9-årige søn, der skal med på turen, hører. Hvorefter han med høj lys barnestemme spørger: “faaaar, hvad er menstruation?”

  Jeg vil gerne vinde tampax og vil meget gerne undgå at vinde løbenummer.

  Svar
 14. Bettina says:

  Gad faktisk godt det løb, men jeg er lissom jyde… Der er bare for langt til kbh for at spurte rundt som en gal. Men send gerne noget Tampax i min retning – jeg står også for at skulle have dem efter graviditet og amning. Venter i spænding på mens, gør jeg! Eller.

  Svar
 15. Trine says:

  Skal igang på et tidspunkt men er generelt for træt til at løbe pt. Tilgengæld er menstruationen vendt tilbage efter barn to (PIK!) så ja tak til tampax pearl. Og ja tak for min favoritblog!

  Svar
 16. Simone Hagemann says:

  Løbet lyder faktisk ret sjovt (eller altså.. det er jo løb, så sjovt kan vel diskuteres), men jeg bor desværre på Fyn, og synes ikke lige, at jeg orker at tage til København for at løbe. Til gengæld kunne jeg virkelig godt bruge tampax – jeg flytter nemlig hjemmefra til sommer, hvilket vil sige, at jeg selv skal til at bruge penge på det. PIK! Sådan noget er jo virkelig dyrt, og virkelig kedeligt at bruge sine penge på. Så det ville jeg da gerne slippe for – i hvert fald i det første stykke tid. Så må jeg bagefter se, om jeg måske kan lokke mine forældre til at give mig penge til det – det er trods alt dem, der har født mig som pige 😉

  Svar
 17. Kristina says:

  Pinligt. Hmmm.. Jeg blev engang stoppet inde på hovedbanen og spurgt om jeg ville være en af de der rulletrappe-folk i Go’ Aften Danmark. Sagde ja og fik så af vide, at jeg bare skulle svare på hvad min yndlingsfilm var. Da jeg sagde (sandheden) at det var Babe den Kække Gris. så kunne de ikke bruge mig alligevel. Jeg er åbenbart stadig en af de få der kan få en dybere mening ud af den film. Og en af de få der ligefrem er blevet afvist til gig’et som rulletrappe-klovn.

  Jeg gider ikke løbe. Men jeg vil gerne have Tampax!

  Pik. Og kusse.

  Svar
 18. Dines says:

  Stik mig de tamponer. Mest fordi jeg på ingen måde aner, hvor jeg skal gøre af dem her i min tundåse af en lejlighed. Jeg vil så gerne finde ud af det!

  Løbenummeret kan du beholde.

  Svar
 19. Sabine says:

  Vinder gerne begge dele! Har dog aldrig købt eller ejet en tampon, men måske det er på tide i en alder af 30 år!?

  Svar
 20. Morihavnen says:

  Det er adventure i mit hood! Havnen that is. Det løbenummer skal jeg da vinde! Satser på at amme min baby præcis nok til aldrig at få menstruation igen, og det kan måske godt gå hen og blive en pinlig historie om 12-14-30 år? Så kan jeg bruge tamponerne til næseblod, som jeg forventer en del af med to drenge i huset.. Eller du kan give dem til en anden:)

  Svar
 21. Lisen says:

  Ved hvor adventure jeg er, men det kan jo være jeg kan overraske mig selv. Siger i hvert fald pik til begge præmier.

  Svar
 22. Signe says:

  Kære snegl, du må slette dette hvis det er upassende oveni tampax reklame.

  Men jeg er nødt til at sige noget til alle, der ytrer “tamponer – dumme, dyre – men uundværlige”. Ja, altså med mindre man køber en organicup.

  Ja, man skal selv placere en lille silikonetragt i egen skede. Ja, det er lidt svært i starten. Ja, man vænner sig til det, Jeg synes bare det er så meget nemmere, billigere, mindre klamt (fordi man ikke putter underlig parfumefyldt dims op i sig selv) og uden alt det spild af vat (eller hvad de tamponer mon er lavet af).

  P.s.: PIIIIIIIIIK! Pik pik pik. Påskepik

  Svar
  • Majken says:

   Hørt, hørt!
   Endelig én, der kom mig i forkøbet 😉

   OrganiCup er simpelthen den smarteste opfindelse siden… (indsæt smart opfindelse)
   Udover alt hvad Signe så rigtigt siger, så er det altså også tusind gange bedre for miljøet.

   Hvis man ellers kan elske noget der har med menstruation at gøre, så elsker jeg OrganiCuppen.

   Dér, så blev det vist også en anelse pinligt.

   Pik!

   Svar
  • Sneglcille says:

   Overhovedet ikke upassende. Det er ikke en reklame. Den slags tager jeg penge for.
   Har godt hørt om de der kopper.
   Men kan simpelthen ikke få mig selv til at prøve dem.
   Men hvis I ligefrem ELSKER koppen, kunne det da være man skulle give den et skud… For miljøets skyld.
   Pik pik

   Svar
 23. Christina J says:

  Vil gerne vinde begge. men det ville altså være en fordel for løbet, hvis der var lidt pik at løbe efter!!! Sådan lidt æslet efter guleroden…

  God fredag

  Svar
 24. Christina says:

  Tak for at du endnu engang formulerer dig på en måde, så man ikke kan undgå at smile for sig selv 🙂 Jeg vil bare gerne vinde løbenummeret! At have et løb – og så endda et adventureløb, uuhhh – at se frem til, vil gøre det noget nemmere for mig at tvinge mig i løbeskoene og ud i kulden!

  Svar
 25. Nynne says:

  Jeg har hverken pik, mand eller mens. De første 2 savnes nogen gange – det sidste savner jeg bestemt ikke. Fik en hormonspiral efter fødsel, og det er fantastisk. Har faktisk helt glemt, hvordan det er at menstruere. Mærker intet ubehag og nyder bare at være fri for al besværet. Elsker (som jeg ser ca. hvert halve år eller noget – er man så ret beset egentlig i kategorien elsker? Nej vel?!?) kan heller ikke mærke noget til den. Så det er totalt win win. Ellers synes jeg bare, at pikke er dejlige. I al almindelighed. Men virkelig grimme. Ikke delikate og indbydende som kusser. Men måske er det bare mig. Og måske er det derfor, at jeg ikke har en mand. Eller noget

  Svar
 26. Ronja Pilgaard says:

  Gider fandme ikke vinde noget løbenummer.

  Men Tampax nok til et år, hvor jeg slipper for at stå og flirte med lækker akademikertype i Superbest, for derefter at hive tamponer op på båndet, med dertilhørende akavet stilhed og et vi-ses-aldrig-igen-udtryk, ville være mere end almindeligt velkomne i min postkasse.

  Svar
 27. Jeannette says:

  What’s not to like??? Jeg elsker at løbe, og tampax kan jeg ikke leve uden, (desværre) så jeg vil da gerne vinde den mest mærkelige gave du har haft på bloggen! Så kan det være man slipper for den der pinlige akavede tampax-kø i supermarkedet,.. hvorfor er det egentlig vi synes det er pinligt…? Det er jo for fanden noget vi kvinder bare skal igennem en gang om måneden.. ØV!

  Svar
 28. Hanne says:

  Jeg gider godt løbe hvis det er under 15 km og jeg får tampax.
  Jeg har tre drengebørn, så løb er en dejlig ensom og stille sportsgren. Og tampax er ikke noget vi taler meget om her i testosteronhytten. Jeg har en mooncup, men er ikke rigtig blevet gode venner med den. Foretrækker tamponer. Som jeg til gengæld er helt cool med at købe sammen med en økonomipakke Toms skildpadder ( og her er det så at det med løb kommer ind !!!)

  Svar
 29. Maria says:

  Bruger du ikke selv Tampax, siden du udlodder dem?

  Jeg tror jeg udråber et KUSSE!! nu når vi er inde på emnet.
  Pik har og får jeg ikke nok af.

  Svar
 30. Zolzikken says:

  Yes til Tampax og løb. Mht pinlige tampax historier har jeg engang til et møde fisket, hvad jeg troede var en læbepomade, op fra min dametaske (aka Bermudatrekanten). Kun for at opdage (sammen med stirrende kollegaer), at det var en tampax, som havde afført sig sin indpakning under længerevarigt ophold på bunden af tasken.

  Har også engang fisket en bh frem af inderlommen på jakke i fyldt kupe dsb-tog i den tro, det var et tørklæde (havde glemt bh var havnet i lomme i et tidligere festligt øjeblik).

  Svar
 31. Kathrine says:

  Tager udfordringen op og skriver – pik, både til løbsnummer og tampax (nu mest til løbsnummeret, men tampax er også velkommen)

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *