utroskab af den værste slags. Måske.

Ja ja, jeg ved godt jeg har ævlet løs om det ovre på facebook allerede.
Og som jeg også skrev derinde, er det et typisk first world problem.
Det handler om mit hår. (ja igen)

Suk. Alt er galt hårmæssigt pt.
Min ellers så (synes jeg selv) smarte nøddebrune frisure, er efter 5 måneder nu en katastrofe.
No shit Sherlock. Jeg ved ikke hvorfor jeg er så dårlig til at huske at holde det ved lige. Men situationen er følgende: Farven er sær, længden er også sær, sådan for langt til at være kort, og for kort til at kalde langt. Og så er der altså grå hår i min udgroning. Whaaat? Jeg er fandme ikke engang 30 endnu. Men then again, jeg har lige kaldt min frisure for “smart”, og i sidste uge cravede jeg Werthers Echte, så jeg skal måske bare være glad for, at jeg ikke skal ud og investere i et gangstativ også.

Her kommer den egentlige krise: Min elskede frisør har syv ugers ventetid. 7.
Og jeg har af gode grunde svoret ingen hjemmehårfarvning, nogensinde (igen altså).
Hvad gør man så?
Man er utro.
Det er arrangeret i morgen. Klokken 13. Hos meget meget sød og tålmodig frisør, som normalt klipper min søn og som jeg har en god fornemmelse med.
Håber det bliver godt. Håber håber.
Vi får se…..
Tænk på mig klokken 13 i morgen og send gode hår-vibes. Tak. Jeg er nemlig en kælling når det kommer til mit hår, og er skidebange for frisører.

7 replies
 1. Julie/Gane&Gaffel says:

  Jeg fandt mit første grå hår da jeg var 17. Det har stadig ikke fået overtaget nu da jeg er blevet 30 (selvom der er kommet en del til!!), så ud fra mine beregninger, har du nok lige en 13 års tid at løbe på f’ør det bliver et problem.

  Ps. Grå hår er sejt.. Jo.

  Svar
 2. Trine says:

  Genlæste lige det hårindlæg du linker til og kom til at tænke på da jeg som 20 årig kommer ud fra Stuhr på Købmagergade – hvor jeg iøvrigt havde lagt en mindre formue – og jeg så ud gjorde jeg. Jeg skulle bare have klippet mit super fede troldehår (vi er i starten af 00erne) og så ville jeg havde lysnet spidserne lidt og istedet har hun klippet mig super korthåret, barberet kort i nakken og så er den ene halvdel af mit hår sort og den anden hvid. Det var en KATASTROFE. Dagen efter skulle de prøve at redde hendes ulykker og de forsøgte men det eneste der var at gøre var at lade det gro ud. Så tarveligt!! Tænk efter snart 15 år sidder den oplevelse stadig i kroppen på mig hver gang jeg sidder i frisørstolen…

  Svar
 3. Anne-Li says:

  Jeg har fundet fem grå hår i min skilning inden for det sidste halve år. Jeg er 22. Og lidt bange! Prøver bare at overbevise mig selv om, at de selvfølgelig kun dukker op i skilningen, og at alt det andet hår er ungt og friskt.

  Jeg kender godt til din frisørangst, som for alvor blussede op for mig i december, da jeg blev klippet af en frisør, der mente, at etager betød helt skarpe vandrette lag i håret, der derfor endte i takker. Jeg lignede en pokémon i en uge, før jeg kunne blive klippet af en ordentlig frisør. Mareridt.

  Jeg håber og tror, det går bedre for dig. Det kan i hvert fald ikke gå værre 🙂

  http://www.skriftli.blogspot.dk

  Svar
 4. Miriam says:

  Jeg fandt mit første grå hår for et par måneder siden. Jeg er 26. Det er altså kun mænd, der må få gråt hår så tidligt!

  Jeg har valgt at kapere det med den meget modne hvis-de-ikke-er-der-er-de-ikke-et-problem-filosofi. Så jeg rykker dem ud… Og håber, det ikke medfører, at jeg er skaldet om et år.

  Svar
 5. byMelchiors says:

  Nej, nej, nej.
  Når man er lyshåret og farver det mørkt, så er det bare dit eget lyse, der ser lidt fimre aparte ud under det mørke. Hvilket vil sige, at du faktisk overhovedet ikke er gårhåret – det er bare den mørke kontrast, der får det til at virke sådan.
  Det er reglen, bum, ingen her er gråhårede!!!!

  Og så vil jeg anbefale at frisøren bliver mindet om, at det skal være den skrappe affarvning, der bliver brugt, når der skal lyse striber i, så al pigment bliver fjernet. Jeg troede den slags var helt basisinfo for frisører og fik fine griselyserøde striber i garnet.
  Ikke umiddelbart looket, jeg helt gik efter….
  Krydser fingre! Glæder mig djævelsk meget til at høre og se resultatet!!!

  Svar
 6. Anna Sindkær says:

  Gad vide om “Frisørskræk” ikke snart bliver anerkendt på linje med “Tandlægeskræk”? Tror vi er virkelig mange, der føler det er helt på linje.

  Ikke spor rart at sidde rystende i stolen (efter at have mobiliseret al sin styrke til at bestille tid) og bare blive mødt af en finke (ja, undskyld!), der laver himmelvendte øjne og fnyser: “Ja, du trænger godtnok også til til den helt store tur!”, hvorefter hun med væmmelse løfter ens garn og lader det falde imens hun opgivende sukker: ” ja, vi må se hvad der kan gøres ved det…”

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *