Sure kusser

I går var jeg inde i byen, hvor jeg skulle hente en pakke med noget tøj til Otto (og en taske til hans mor).
Butikken jeg skulle hente den i, er mit all time hadested, når det kommer til service.
Nemlig Zara. Hvad er der med det sted?
Hvor-for er deres ansatte altid så anstrengte og sure?
I går var jeg i kontakt med fire forskellige sortklædte Zara ansatte, jeg fik lige præcis nul smil, et “please” og nul Thank you’s, trods mit næsten krampagtige tandsmil og mine fem thank you’s. Da jeg fik pakken og kvitterede med et måske lidt for højt “Have a VERY nice day” havde hende, der ekspedierede mig allerede vendt ryggen til.
Jeg er nysgerrig.
Står det i ansættelseskontrakten at de skal tale lavt, være sure og ucharmerende?
Er ledelsen nogle røvhuller? Er Zara kunderne selv skyldige?
Udstråler jeg et eller andet, som gør det umuligt at smile til mig?
Hvad er forklaringen? Fortæl mig det så.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *