Speaking of fastelavn.

Er I klar over hvor ydmygende det kan være som 10 årig, at træde ind i et klasseværelse, hvor man i forvejen er upopulær, udklædt som mus?
Det ved jeg.
Klip til 1995:
 photo DD273CDB-B1CB-462E-BC5C-C2483C400F8A-10589-0000060BB9EF0E08_zpsa0be8935.jpg

Ja, jeg var den eneste udklædte.
Nej, jeg ved ikke hvorfor mus på vesterbro går med læbestift.
Ja, min lillebror er stadigvæk lige så lækker, men nu voksen.
Nej, jeg har ikke kostumet længere.
Og ja, mine forældre har droppet den gule væg.

9 replies
 1. Mette says:

  Ha’ ha’… Fantastisk:) Jeg var Bjørn Borg da jeg var ti:) Lignede mere en dreng end en pige…. Mindstemanden 5år har selv at han skal være Mario (et spil hans storesøster har på sin DS) med overskæg og det hele… Der vil være billeder på bloggen når de har haft fastelavn i børnehaven:)

  hvisvindenvender.blogspot.com

  Svar
 2. Karen says:

  Hmm hov, det lyder ikke som om du har haft den sjoveste tid i folkeren. Hvis man kunne give 10årige Cille en krammer, så skal hun have den lige her og nu af mig, for at gå all in på fastelavn! Det må være nogle kedelige klassekammerater, der ikke synes det er sjovt at klæde sig ud. krammer og thumbs up til Sneglcille!

  Svar
 3. Kristina says:

  Man kan undres over, hvorfor du ikke var populær – jeg synes du ser ganske bedårende ud 😉 (og de andre var sikkert nogle røvhuller!)

  Svar
 4. Teresa says:

  Jeg ville have elsket at gå i skole med dig. Så havde vi været to udklædte…. Og mit luna-telt var ikke sådan bare lige at få ind af en dør. Det havde været godt, at have en musehjælper. Vi havde haft det sjovt, det er jeg sikker på.
  Ps: Mine forældre har også droppet den gule væg. Thank god.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *