Søndagsundren.

 • Hvorfor drikker folk te af lyst? Jeg har drukket te i to dage nu på grund af dødshalsbetændelse, og det er jo ikke lækkert. Og jeg skal tisse, hele. tiden.
 • Hvorfor er det nu blevet et hit med sorte peel off masker? Og hvorfor er de alle vegne? Joo jo jeg gad da godt at kunne fjerne ansigstshud, som pt er en katastrofe på grund af frost og varmeapparater. Men det der skal jeg ikke have i hovedet.
 • Speaking of kaotisk vinterhud. Hvad fuck sker der for at jeg ligner Fester Addams for tiden? Helt gråhvid i face med dybe mørke render om øjnene. Fandme ikke sexet.
 • Hvem helvede tænder på Barfoed? Jeg er all for skæv smag i mænd. Men. Altså.
 • Hvad er der nu i vejen med at spise hest? Er vi ikke bare sure over at det ikke stod på pakken?
 • Hvem køber fryselasagne?
 • Hvorfor løber man altid tør for alt hudpleje på samme tid?! Har ikke råd til et refill. Så renser hud med babyshampoo og mandelolie. Voksent.
 • Måske jeg skal holde kæft omkring hud nu.
 • Gad vide om Otto opdager at det der Lego world vi har snakket om at skulle til i ugevis, aldrig blev til noget, fordi vores weekend druknede i sygdom (ja, igen).
 • Hvor meget whisky skal jeg putte i min te, for at kvæle sygdom.
 • Er det for tidligt at tænke over kjole og sko til det bryllup jeg er inviteret til i August?
 • Kan man, eller kan man ikke have sort på til bryllup?
 • Hvad med pailletter. Too much?

 photo EB9CBB5D-2310-4339-ABC8-DEB92951F3F6-36293-000010CCF4468141_zpsd6f1e386.jpg

20 replies
 1. Christine vj says:

  æææælasker dine tanker og spørgsmål.

  Mht bryllup og sort ville jeg spørge bruden direkte … der er nogle der har stærke meninger om den slags, og andre der er ligeglade.

  mht. teen – mere whisky end te 😉

  Svar
 2. Mette says:

  Sund undren!

  Nej man kan ikke have sort på til et bryllup (jeg er åbenbart lige reinkarnationen af Emma Gad), men til gengæld kan der næsten ikke blive for mange palietter. Helt ærligt: Hvem gider også have sort på om sommeren?

  Svar
 3. Julie says:

  Jeg har taget mønstrede kjoler på de gang jeg har været til bryllup, så jeg var sikker på ikke at gå galt i byen. Men ja, god ide at spørge bruden. Der er nemlig megastor forskel på graden af bridezilla

  Svar
 4. Libbie says:

  Jeg griner simpelthen højlydt over dine tanker 🙂
  Hvor er du bare alletides!!
  Har haft sort på til bryllup. Kan slet ikke huske om jeg spurgte bruden…. Tror måske bare jeg tænkte at sort, ahrmen det er jo ikke sort som i gamle dage. Jeg skal også til bryllup i august og er i fuld sving mht planlægning, bare træls at der liiiige har sneget sig et vægttab på 10kg ind, men jeg bliver drøøøøønlækker *ha ha*

  Svar
 5. nana k says:

  Folk drikker te af lyst hvis det er “cool mint”!! (og jeg drikker te for ikke at snack’e konstant:-P!) prøv den! den er vanvittig god – mange te’er smager ikke af noget, men de her bliver sødere og sødere jo længere den trækker!:-D

  Svar
 6. Cæcilie says:

  Sort om dagen i kirke/til reception = NO GO
  Sort om aftenen til middag = GO

  OG pallietter er ALDRIG too much !! 😉

  Svar
 7. sara says:

  Går aldrig i andet end sot – kunne ikke drømme om at komme i andet.

  Pailletter (UMULIGT ORD AT STAVE BTW) – er det rigtig fest uden??

  Te smager vel i bedste tilfælde af ingenting – erstat helt med whisky!

  Svar
 8. Miriam says:

  Altså, hvis man nu som jeg er tidligere hestepige, så svarer hestekødslasagne lidt til at spise sine bedste barndomsminder. Det gør man ikke. De kunne lige så godt have puttet hund i…

  Svar
 9. FamilienDanmark says:

  Hemmeligheden i at kunne elske te ligger i Chai Latte. Det er mega lækkert (sødt, meget sødt). Min restriktion hedder 1 om dagen – jeg undlader at tænke på, hvor mange kalorier det bliver til på et år.

  Svar
 10. Københavnerhjerte says:

  Hmm. Jeg elsker te, især den med kvæde fra Netto. Kaffe kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har drukket.

  Sort JA, men spørg bruden. Har selv haft masser af sort på – efter brudens accept. Palietter – yeaaah. Så festligt.

  Jeg har os den der sorte maske fra Jorgobé – jeg ser så sjov ud og håber altid postmanden kommer liiige når jeg har den på. Men det gør han aldrig.

  Ham der F. Adams du nævner – vi kunne os være i familie, jeg har investeret i en solskinspudder. Det hjælper lidt, men igen – jeg er os bange for at skille mig total ud og ligne en der har gulsot.

  Svar
 11. Alexandra says:

  Mht. fryselasagne, så kan jeg henvise til min fars manglende kulinariske evner… (HADER, HADER, HADER det! Lasagne skal være hjemmelavet!)
  Synes du skal spørge bruden mht. sort, men pailletter er da 100% go!

  Svar
 12. Anita says:

  Som kommende brud til september har jeg også gjort mig tanker omkring sort på mine gæster.. Gammel tradition siger jo at sort til bryllup betyder at man sørger over at gommen er taget.. Jeg har det dog sådan at det netop er en GAMMEL tradition og jeg er fuldstændig ligeglad – jeg har meget stærkere meninger omkring hvid på mine gæster 😉

  …. Jeg kan dog ikke garantere for at jeg, når jeg får lidt for meget rødvin indenbords, ikke kan finde på at drille sortklædte gæster 😉

  Svar
 13. Ida says:

  Synes ikke den går med helt sort. Men hvis man spicer en sort kjole op med farverigt tilbehør, synes jeg sagtens du kan gøre det.

  Svar
 14. Clarke says:

  Som nana k siger så er “cool mint te” bare sagen. Helt anderledes end alt andet te. Tante te i kødbyen og på Viktoriagade har den, jeg mener endda man kan få en prøve på den så du slipper for at punge ud før du har smagt den.
  Den skal trække min 30 min før den er rigtig god, men en time eller mere gør den bare bedre.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *