Resultatet af mit utroskab.

I fredags mødte jeg som aftalt op, hos Dorte i salon Natürlig, her på Vesterbro. Hun har klippet Otto en del gange og jeg kan smadder godt lide hende, faktisk har jeg sjældent mødt nogen, som er så god til børn som hun er. Men alligevel var jeg skeptisk da jeg satte mig i stolen og bad om hjælp.
Efter en del overvejelser og snak frem og tilbage, om hvorvidt det overhovedet kunne lade sig gøre at redde mit hår, sad jeg et øjeblik og overvejede om jeg skulle gå med til at lade klippe mig helt korthåret, for jeg kunne godt se at det stod slemt til og Dorte var da også i tvivl om hun turde farve de slidte lokker. Men der blev taget en beslutning, og hun gik igang med farven. Hun lagde en helvedes masse bittesmå lyse striber i hele håret, farven havde hun blandet med hårkur og hun virkede selvsikker, så jeg gjorde mit bedste for at slappe af og stole på hende. Men. Ja, jeg var sgu lidt bange. For jeg taler ikke frisørsprog og før i tiden har ord som  “karamel”, “Giselle Bündchen” og “honning” resulteret i et orange/brunligt/brækfarvet helvede.
Så nerverne sad uden på og jeg var nervøs.
Uden grund viste det sig. For mit hår blev reddet. Der røg et par centimeter af længden, og det blev lyst på en naturlig måde. Fristes til at kalde farven for den karamelfarve, som jeg har ment de gange det er gået galt. Jeg ligner ikke Giselle, men jeg har pænt hår nu.
Jeg har åbenbart fået vendt min frisørkarma og kan hermed give mine varmeste anbefalinger til Dorte og salon Natürlig.

7 replies
 1. Lisbet says:

  Babe! Som fast kunde hos Dorte gennem en del år kan jeg kun istemme mig begejstringen, dejligt menneske og super dygtig frisør (og efter denne fine og velfortjente omtale også med 7 ugers ventetide:-))!

  Svar
 2. julie lillegaard says:

  Hvor ER du pæn – også i håret! Hurra for go’ frisørkarma! Der er jo ikke noget hæsligere end at gå grædende hjem fra et frisørbesøg og forsøge at lave damage-control. Been there, done that!

  Svar
 3. Helle C. says:

  Det er rigtig pænt!

  Har du naturlige krøller, eller har du været i gang med en jern, i så fald hvilken slags og hvordan? 🙂

  Svar
  • Sneglcille says:

   Tak.
   Jeg har en smule fald i mit hår. Men jeg bruger en ganske almindelig styler/glattejern fra HH Simonsen til at krølle det. Det tager kun 5-10 minutter.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *