Rambling on paper.

Jeg ejer en del notesbøger og går sjældent hjemmefra uden noget at skrive på og med . Jeg skal skrive ideer og sætninger ned når jeg tænker dem, inden de forsvinder, eller bliver kvalt i skøre ord eller dårlige sange. Det betyder at jeg ofte, ender med en masse volapyk på papir. Min roommate i Paris for tusind år siden rystede altid på hovedet af mine noter og sagde “you are a very strange girl, always rambling away on paper”. Et udtryk jeg er blevet ret vild med. For det er jo det jeg gør, altså rambler, eller vrøvler på papir. Ofte betyder det at jeg sidder tilbage med stakkevis af ubrugelige noter, som ikke engang jeg selv kan tyde. Men ind imellem er der altså også nogle guldkorn. Næsten dagbogsagtige fortællinger. Især når jeg er vred og ked af det er der gang i pennen. Det kan næsten være terapeautisk at læse igennem, og en gang i mellen en smule skræmmende også.

Alle de her fyldte notesbøger, blokke og papirlapper har jeg gemt, til mig selv. Noget af det er blevet til blogindlæg, noget er blevet til klummer, noget er ubrugeligt og så er der den stak, som skal blive til noget andet. På et tidspunkt. Det vil sige, at I får muligheden for at grave jer endnu længere ind i mit hoved. Hvis I har lyst.
Det håber jeg I har.
 photo 3C98203F-49DF-4385-899E-8C2DECE49D25-7853-00000447C48F388E_zpsa95e7b06.jpg

8 replies
  1. Signe says:

    Udgiver du en bog? Det håber jeg. Det har jeg ønsket du ville, siden jeg for en del måneder siden brugte tre dage på at læse din blog fra start til slut. Ja, det gjorde jeg faktisk mens jeg ammede min datter:). Det var fantastisk underholdende og pludselig glædede jeg mig HELT VILDT til at amme, så jeg kunne snige mig til at læse mere på din blog. Skørt? Ja, måske lidt:) Udgiv så den bog!!!

    Svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. Sneglcille siger:

    […] før skrevet om min evige trang til at tage noter, både på papir og telefon. Jeg har af en eller anden grund ikke været så aktiv i mine ‘Notes’ på […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *