Onsdag onsdag, for helvede onsdag.

Jeg har været sur i betrækket hele dagen. På den der måde, hvor man ikke helt kan sætte sin finger på hvad det er, som egentlig nager en. Man er bare skide sur, snappy og latterlig.
Jeg ved jo godt, at  hovedårsagen til det skodagtige humør, har noget og gøre med at det er onsdag i morgen. I en lige uge. Hvilket betyder at Otto skal hjem til sin far.
Jeg får ham først igen søndag. Og selvom jeg efterhånden er hærdet og vant til det, for det sker jo for helvede hver 10. dag, er det alligevel bare ind i mellem lidt ekstra svært, at aflevere ham onsdag morgen. Ja, det har jeg skrevet om før, det ved jeg sgu da godt. Derfor gør jeg heller ikke mere ud af at male et billede for jer. Det sucks. Punktum.
Fordi at vi skal tage afsked i morgen og jeg ikke gider det, tænkte jeg at vi trængte til kvalitetstid og ekstra hygge i dag. Så efter børnehave gik vi ud og handlede, jeg lavede en af hans livretter og bagte banankage. Hvilket ikke var gennemtænkt. For barnet var sulten, vi var sent hjemme, maden var langsom, ovnen var varm, moren var træt og underskudsramt og selvom det gik ok, og vi rent faktisk havde det enormt hyggeligt, da risene endelig kom på bordet, og han kun kom en time senere i seng (jeg bliver straffet i morgen tidlig. Men fuck it), kan jeg alligevel ikke lade være med at tude ned i den brændte kage, mens jeg bander mig selv langt væk.
Skal faktisk lave en masse pissefede ting de næste dage, så skal simpelthen lige holde kæft nu.

 

 

13 replies
 1. Anne says:

  Du er en virkelig god mor! – Og når ovenstående (og uundgåelige) tanker kommer på visit, skal du huske på, at de gør det, fordi – du er en god mor!

  Svar
 2. Karen says:

  For fanden og helvede. Tud det bare ud. I morgen når afskeden er taget og du skal i gang med alle de fede ting du skal, så er det slet ikke så slemt. Og kage hjælper altid! (Og tak for handlen i dag. Jeg er allerede glad for støvlerne!)

  Svar
 3. Ane says:

  Du beskriver følelser, som jeg har higet efter at føle. Som bonusmor – med en måske forkvaklet forestilling om, hvordan det føles (anderledes) at være biologisk mor, så er det med glæde, lykke og kærlighed, at jeg helt ærligt nu kan sige, at jeg glæder mig til at barnet kommer hjem igen efter besøg hos hans mor. Tænk hvis du bare blev lettet, når det var sådan en slags onsdag. Eller hvis du fik ondt i maven, når det nærmede sig hentetid på sådan en søndag. Alt sammen alle de følelser man ikke forbinder-eller ønsker at forbinde med at drage omsorg for et lille udskyldigt menneske. Sådan noget man skammer sig over at føle. Jeg har ønsket mig savn-følelser, som dem, du beskriver-noget så inderligt! Og nu gør jeg det faktisk. Savner. Og det er hårdt-men samtidig også skønt! Det er kærlighed. Og søndag er lige om lidt!

  Svar
 4. Sofie says:

  Du er så skide fantastisk Cille. Som ikke-single-mor, kan jeg slet ikke forestille mig at skulle aflevere mit barn hver 10. dag og ikke se ham i 5 dage. Men nu har jeg fuldt dig længe, og jeg ved at du får nogle dage med masser af fede ting og jeg glæder mig sådan på dine vegne når jeg læser at du får Otto hjem igen <3

  Svar
 5. stephanie says:

  Åh jeg kan sagtens sætte mig ind i dine følelser og tanker. Jeg har selv en datter som jeg kun har en uge af gangen. Men jeg “nyder” mine følelser fordi det betyder jo bare at jeg elsker det lille væsen og vil gørealt for hende. Og så hygger vi maks om søndagen når jeg har hentet hende igen 🙂

  Svar
 6. Tina says:

  Ouch… Godt du er god til at huske på de “pissefede ting” du også skal – og det giver du din skønne unge med på vejen. Highfive herfra.

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] var engang en fast følelse hver anden onsdag (skrev meget om den forbandede omsdag engang – HER for eksempel) . Skiftedagen. Når Otto skulle hjem til Michael. De fleste morgener nåede jeg kun […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *