Fastelavn er so not mit navn

På fredag holder børnehaven fastelavn.
Allerede for 3 uger siden begyndte jeg at fornemme hvordan forældre gik på jagt efter kostumer. Jeg overhørte sætninger som “alle de gode kostumer, er jo allerede udsolgt” og “Ja, vi gør det selv. Det er jo så nemt”…
De gode kostumer? Gør det selv? Ha.
Det er polyester til overpris, jeg er faktisk ret forargtet over priserne og kvaliteten i butikkerne, og jeg er desværre ikke typen, der lige  går krea på den og tryller en heldragt frem på et par timer. I hvert fald ikke uden tårer og bandeord.

Darth Vader, havde vi sat os fast på. Troede jeg.
Men barnet skifter nu mening hver anden dag. Darth Vader, Cowboy, Pirat, Batman, Supermand, Rotte, Pinjekerne og ninja.  Suk. Jeg har fået et barn, som er præcis lige så ubeslutsom som jeg selv er. Virkelig upraktisk.

– Vi har et spidermankostume og et cowboykostume herhjemme, så jeg har nu sagt til ham at han må vælge imellem de to.
I morges faldt dommen.
“Mor. Spiderman, kan jo bare være cowboy?”
Så, umiddelbart er det der vi står. Spidermancowboy. Men lad os nu se….

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *