Er altså også på facebook. Så.

Følger I også med på min facebookside?
Der er lidt mere gang i den derinde og på instagram, end der er her for tiden.
På en eller anden måde, kan jeg i øjeblikket bedre overskue statusopdateringer og billeder, end blogindlæg.
Hvorfor, skal jeg nok snart uddybe (jaja, det siger hun hele tiden).
Men. Kom gerne og vær med, jeg bliver så glad hver gang jeg får et like.

Billedet er et link. Smart.
 photo 2B6F5021-3E53-4B55-961E-4B6EC684F841-36293-000010CCF0AEF9D2_zps4ce3a551.jpg

2 replies
 1. Tine says:

  Når nu du så skamløst byder dig til med din facebookprofil, måtte jeg lige kigge. Og så scroller man jo. Ned til et sted, hvor du linker til et indlæg, du skrev for over et år siden, om at være en uansvarlig gravid dame. Og det vil jeg mægtigt gerne læse, dels grundet min irriterende fascination af graviditet det sidste års tid. Dels fordi jeg ind i mellem får mine kicks ved at læse formanende kommentarer til diverse indlæg, fra folk med ondt i røven. Især folks “velmenende” “råd” til gravide. Og det kan jeg forstå, det indlæg havde masser af. Jeg kan bare ikke følge linket eller søge mig frem til det her inde. Er det så tabt for evigt?
  Forresten, lækker blog! Forstod ikke helt hvad the fuss was about mht. blogs, men så stødte jeg på din via 24 timer. Nu forstår jeg det bedre!

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ved godt hvilket indlæg du mener. Det ser faktisk ud til at det er forsvundet helt. Lort.
   Jeg prøver lige at grave det frem, for det var faktisk et ret godt indlæg.
   Og tak, mange tak!

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *