Where’s your head at.

Kan I huske det Basement Jaxx nummer?
Det kører pt på fulde drøn i mit hoved. Ikke fordi jeg er specielt glad for det, trods gode festlige minder.
Næh. En læser skrev til indlægget Ordsærling, om hvordan der ofte kører sange i hendes hoved, som matcher det hun er i færd med. Det er lidt det samme jeg oplever, når jeg i skrivende stund skråler “Whææææres your hæææd at!”, om og om indeni hovedet.
Jeg har en proppet kalender og et par deadlines, som hænger og flagrer og det gør at jeg har svært ved at fokusere, og derfor overspringshandler på den vilde måde.

Men nu må det være nok. Jeg har hældt fløde i min kaffe, bare fordi det er lækkert (jo det er), og sat mig til rette i mit gamle børneværelse (nu kontor), i mine forældres lejlighed.
Hvis udsigten her ikke kan samle mine tanker, så ved jeg ikke hvad kan…

 photo F1CF8037-C3F7-47DD-BB83-61C570430505-3550-000001E3887F0574.jpg

8 replies
 1. Anette says:

  Tak for den – nu sidder den fast i mit hoved også… 😉
  Jeg har tit sange på hjernen, og så er det eneste, der hjælper på at få dem ud, at høre sangen (eller synge denn – men det får den på den anden side nogle gange til at sidde bedre fast).
  Ja, der er intet som deadlines, der kan inspirere til overspringshandlinger 🙂 Men man når det som regel alligevel – om man så skal sidde oppe hele natten for at blive færdig til tiden…

  Svar
 2. Nanna says:

  Hvor sjovt. Når jeg sidder hos min mor og arbejder har jeg samme udsigt, og så alligevel ikke. Har tænkt og skrevet i månedsvis fra den anden ende af søerne. Er nu rykket hjem for jeg blev ved med at falde i staver. God arbejdslyst.

  Svar
 3. Natasja says:

  Hvad arbejder du egentlig med til hverdag?:) og hvor meget tid bruger du på hhv. arbejde og andet arbejde (bloggen, m.m.)?

  Synes det kunne være interessant at vide hvordan du får det hele til at hænge sammen, også når du nu har Otto 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *