Weekendens top 2.

Top 2 over komplimenter modtaget i weekenden:
“Jeg vil gerne spise morgenmad af din røv” og “Jeg er så træt af at min kone læser dit lort hele tiden”.

Førstnævnte lægger lidt op til en ny omgang “ting du ikke skal sige til hende”. Det er også ved at være længe siden sidst….

 

7 replies
 1. Miriam says:

  Du ved, du er stor, når du får hatere… Jeg vil helst forblive lille. Har kun oplevet det nogle få gange, og det holder min psyke altså ikke til. Jeg får lyst til at smække armene omkring dem og råbe: “Eeeeeelsk mig! Jeg er sød og sjov, det lover jeg!”

  Svar
  • Sneglcille says:

   Nejnej, det var ikke en hater. Det var sagt med et kæmpe smil og sarkasme. Det gjorde mig faktisk glad at nogle kvinder læser mig så meget at deres mænd er trætte af at høre om mig.

   Svar
  • Sneglcille says:

   Der er nu ikke så meget at tilføje. Røvkommentaren var en tilfældig lummer fyr i baren. Sidstnævnte var en kollega til nogle af mine venner, og i øvrigt sagt med et kæmpe smil.

   Svar
 2. Sascha says:

  Åh, så må jeg lige dele denne her, som jeg fik smidt i hovedet af en temmelig random gut, som tiltuskede sig mit og min venindes selskab ved at optræde ydmygt og nørdet, blot for fem minutter inde i samtalen at spørge mig, hvad jeg så lavede og derefter udbryde “Hold kæft, det er da meget vildt, at du tør indrømme, at du arbejder på sådan en lortekanal!” Nåmen, så tror jeg bare, at den her samtale er overstået, fister!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *