Vester vov vov.

I sidste uge var jeg et smut forbi min yndlingsbiograf, og i det hele taget et af mine yndlingssteder her på Vesterbro, nemlig Vester vov vov. Jeg var der sammen med min mor. Vi så filmen Hushpuppy (som er præcis lige så overvældende og god som alle siger), drak vellavet kaffe og snakkede om gamle dage, “Du var også et lidt sært barn” fik hun f.eks. slået fast min kære mor, jo tak du.

Jeg elsker at træde indenfor i de hyggelige lokaler, hvor der altid er smil, god betjening, plads til alle, og den der helt særlige Vesterbro stemning. Jeg har tilbragt mange timer i deres cafe som barn, og har gode minder forbundet med stedet, hvilket desværre ikke er dem jeg har flest af, gode minder altså. Vester vov vov var i en lang periode mit get-away fra virkeligheden, som i mange år var hård og uretfærdig, da jeg havde en hverdag, hvor mobning og usikkerhed fyldte en del. Jeg husker især hvordan jeg kunne tilbringe timer med at læse aviser og blade i deres cafe og skrive historier om de folk jeg så, mens mine forældre troede jeg var i klub.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Den gode stemning og betjeningen, er den dag i dag præcis lige så behagelig som dengang, og jeg besøger stadigvæk stedet ofte. Derfor blev jeg også rigtig glad, da jeg modtog en mail i fredags, hvor der stod at de havde set jeg havde været forbi, og spurgte om jeg ikke ville give mine læsere mulighed for at se film hos dem. Det vil jeg selvfølgelig gerne.

Så this is the deal.
Jeg har fået lov til at udlodde 2 billetter til Hushpuppy, 2 billetter til Amour og 2 billetter til Searching for sugarman.
Skriv  i kommentarfeltet hvilken film du kunne tænke dig at se.
Jeg trækker vinderne onsdag.

TILLYKKE NANNA; NYNNE OG LOTTE. MAILS ER SENDT AFSTED TIL JER.

 

248 replies
 1. Sofie Rostock says:

  Har boet på Vesterbro et år nu, og har stadig ikke være forbi Vester Vov Vov. Det er sgu for dårligt! Derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at se Hushpuppy med min søde kæreste. Har hørt, den skulle være fantastisk!! Tak for muligheden 🙂

 2. Charlotte says:

  Ahj hvor sødt af dem, og dejligt at læse at du havde et sted at søge ly, fra alt det sværre.

  Jeg vil rigtig gerne glæde en jeg kender med billetter til Hushpuppy.

 3. Katrine H. says:

  Vester Vov Vov er en af de dejligste ting ved “vores” Vesterbro 🙂

  Jeg vil super gerne se Hushpuppy efter at have hørt kun godt om den hjemmefra.

 4. Stina says:

  Aj men jeg vil jo se dem alle ! Hvis jeg absolut skal vælge må det være searching for sugaman.

 5. jane elkjær says:

  Manner, en god giveaway.

  Jeg vil monster gerne se Hushpuppy. Nomineret til fire oscars (herunder den yngste kvindelige hovedrolle nogensinde, sejt!) og får et hav af stjerner. Jeg er ikke i tvivl 🙂

 6. Anna says:

  Årh for satan mand en god konkurrence! Jeg vil jo SÅ gerne se alle tre film – på trods af, at jeg allerede har set Searching For Sugarman (som jeg ps KNUSelsker, se den se den se den), og på trods af at jeg skal se Hushpuppy i morgen… Men så ku det jo blive Amour!…eller jeg ku introducere min (af og til) filmignorante kæreste for Sugarman…eller hygge med Schwesterlein til Hushpuppy! Åh, alle de valg.
  Jeg vil gerne se Amour, og det skal være med min mor, fordi hun er så sød. Punktum.
  Og nøij hvor jeg krydser pølsefingre.

  /A

 7. Frk.N says:

  Øj jeg kunne godt tænke mig at se Hushpuppy – ser ud til at være en film der både giver stof til eftertanke og alligevel en følelse af lykke i maven.

 8. Cecilia G says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se Hushpuppy med min tante som også elsker Vester Vov Vov.

 9. Maya S says:

  Min kæreste kommer hjem fra 1/5 års udveksling i overmorgen og jeg kunne da virkelig godt tænke mig at se Searching for Sugarman med ham! 🙂

 10. Katrine Marie says:

  Det er altid godt at have et sted som dette. Når jeg var med min far på arbejde på hans teater – og det var jeg meget som barn – så når jeg ville væk fra det hele, løb jeg op af de mange trapper op til kostumerummet. Her kunne jeg få timer til at gå med at kigge på alle de flotte og særlige kostumer og gemme mig blandt dem. Jeg vil gerne vinde billetter til Hushpuppy. Jeg havde tænkt også selv at tage i biografen og se den, men min økonomi er fuldstændig på røven, og da jeg skal spare op til det dagshøjskoleforløb jeg startet næste måned, kan jeg næsten ikke tillade mig at bruge penge på noget som helst. Nå, jeg krydser mine fingre!!! Hav en rigtig god dag! Katrine

 11. Stine LS says:

  Jeg ville elske at se Amour som det første, når jeg om kort tid flytter til Vesterbro. Perfekt start på et nyt kapitel.

 12. Stephanie says:

  Har aldrig været i Vester Vov Vov og det er egentlig alt for dårligt, det lyder som et dejligt sted at gemme sig lidt fra verden. Jeg kunne så godt tænke mig at se Searching for Sugarman, så det sætter jeg mit lod på.

 13. Sára says:

  Jeg vil vildt gerne ind og se Hushpuppy, sammen med min søde mor, som lige for tiden går igennem nogle svære ting, og jeg er sikker på at et lille break fra hverdagen ville være godt for hende..

  Min mor har faktisk også altid sagt at jeg var et lidt sært barn, haha 😀

 14. Asta says:

  Jeg er helt vild med Vester vov vov, og er fuldstændig enig i alle dine rosende ord om stedet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se searching for sugar man – den skulle være helt fantastisk stemningsfuld!

 15. Formandsimone says:

  Far, bonusmor og hendes (jævnaldrende med mig) børn er alle sammen vææældig kulturelle på den der vester-vov-vov agtige måde, hvor de ser franske film og spiser pariserlinser som bio-guf (wft?!). Anywho, jeg kan skide godt lide dem! Og vil bare gerne være med ikk’… men jeg vil altså hellere se noget med knaldebang og action. Men nu har de allesammen set ‘Amour’, og den blev diskuteret ved den sammenbragte familiemiddag i lørdags og lød jo egentlig meget ok. Det er lidt for sent ift at være med i snakken, men gad alligevel godt vide om der var noget om snakken.. Så send meget gerne lidt ‘Amour’ til prollede mig.

 16. Caroline says:

  Egentlig ville jeg gerne se alle tre, men særligt Searching for Sugarman – og så skulle det være med min kæreste, som efter filmens succes er pavestolt over, at han kendte til Rodriguez i forvejen og faktisk er en af de få, der har købt hans album for mange år tilbage.:)

  //Caroline

 17. Nina says:

  Hvor fint et indlæg… Sjovt (på den ikke så morsomme måde) at tænke, at du som virker så totalt tjekket og ovenpå og er så smuk og lækker også har haft den slags problemer som barn… Men dejligt at Vester Vov Vov har kunnet være et get-away.
  Nårh ja så var der noget med en film… Jeg hopper på Amour, hvis jeg skulle være så heldig at blive trukket ud.
  Kh

 18. natascha jensen says:

  jeg kunne godt tænke mig at se hushpuppy ! det ville være et dejligt afbræk i min tunge eksamenslæsning 🙂

 19. Triaka says:

  Jeg kommer alt for sjældent i biografen. Derfor har jeg ikke set nogen af filmene, som jeg gerne vil se alle tre. Men skal jeg vælge én må det blive Hushpuppy.

 20. MiaL says:

  Hej sikkert! Har aldrig været der, men kunne godt bruge at udvide horisonten en kende. Så Hushpuppy!!!

 21. Sidsel Sofie says:

  Jeg vil rigtig, rigtig gerne se Hushpuppy, den ser så skøn ud! Og så ville jeg invitere min langdistanceven på bif og hygge. Åh ja, det ville blive en god dag 🙂

 22. Camilla says:

  Okay – når du snakker om Vester Vov Vov lyder det godt nok som et magisk sted. Jeg får i hvert fald lyst til selv at opleve stemningen og købe en billet og støtte stedet. Det er så fint med disse små kulturelle perler der gemmer sig i København – forsæt med at gøre os opmærksomme på dette!! Jeg synes det er vigtigt at støtte de steder der tilbyder noget anderledes, her Vester Vov Vov der stadig hylder de smalle og kunstneriske film. Hvis jeg vinder skal jeg nok købe ekstra meget i caféen! 😉
  Jeg ville invitere en fyr jeg forsøger at kurtisere med, med ind og se Hushpuppy.

 23. Anne says:

  Jeg elsker Københavns byhistorie, og her er Vester vov vov også en del af. Jeg har læst om det, gået forbi, men aldrig været der inde. Derfor gad jeg rigtigt gerne at vinde billetter til Hushpuppy. Tak for en skøn blog.

 24. Simone K. says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se Hushpuppy, og specielt i en biograf som jeg aldrig har været i.
  Det gør altid en biografoplevelse meget bedre!!

 25. Caroline says:

  Jeg har hørt så meget godt om “Searching for sugarman” så den vil jeg invitere min eksamenstrætte veninde (det er vi begge) med ind og se. Så kan vi også flygte lidt fra omverdenen 🙂

 26. Signe says:

  Sikke en rørende beskrivelse af dig som barn, der sidder der og hygger i stedet for at være i klub og måske blive mobbet. Godt med fristeder fra den slags! Vester Vov Vov rocks! Og det er alt for længe siden jeg har været der ;o)

 27. Julie Høgh says:

  Ååh jeg ville gerne se hushpuppy! og så er det jo kun en bonus at se den i en så hyggelig biograf 🙂

 28. Louise says:

  Jeg ville gerne se Searching for Sugarman. Så Hushpuppy i Grand for nylig og synes, den var fantastisk. Men jeg har faktisk aldrig, som tilflytter og alle mulige andre undskyldninger, været i Vester Vov Vov.

 29. Cecilie says:

  Åh Amour – selvom at det helt sikkert bliver en halv depressiv omgang, der ikke kommer til at afhjælpe min dødsangst – jubiii!

 30. Klara says:

  jeg ville meget gerne kunne invitere min mor ind og se Hushpuppy 🙂 Hun snakker ikke om andet, og det ville være rart at glæde hende med at invitere.

  Tak for en fantastisk blog!

 31. Julie says:

  Åhh jeg ville helt sikkert se Hushpuppy 🙂 ville være en fantastisk konkurrence at vinde, kan ikke huske hvornår jeg sidst har været i Vester Vov Vov 🙂

 32. Anne M says:

  Jeg kan virkelig ikke vælge mellem Hushpuppy og Amour, vil virkelig gerne se dem begge!
  Og tak for dagens grin på face forresten, Ottos argumentation for en fridag var spot on.

 33. Christina Tegtmeier Fogh says:

  Jeg bor på absalonsgade og cykler hver morgen forbi Vester Vov Vov, når jeg skal i skole. Hver gang kigger jeg ind og ærger mig over at jeg ikke har været derinde endnu! Derfor ville det jo være helt fantastisk at vinde nogle biografbilletter 😀 Hvis jeg skal vælge, vil jeg rigtig gerne kunne invitere min kæreste med ind og se Hushpuppy.

 34. Karen says:

  Ih GOD giveaway! Jeg vil gerne se Searching for Sugarman! Da jeg flyttede til København for snart hundrede år siden ledte jeg efter en bio, der var ligeså god som Øst for Paradis i Århus. Vester Vov Vov kommer meget meget tæt på!

 35. Nina says:

  Må som tilflytter indrømme, at jeg aldrig har været i Vester Vov Vov… Så vil da rigtig gerne have en mulighed for at komme derind og se Hushpuppy 🙂

 36. mathilde says:

  Jeg vil gerne se Searching For Sugarman, hvis jeg er så heldig at vinde. Har endnu aldrig fået besøgt biografen, så det ville være en dejlig lejlighed til det 🙂

  Tak for en fantastisk god og sjov blog 🙂

 37. Christine says:

  Er også den heldige ejer af mange fine barndomsminder i de omfavnende biografsale. Hushpuppy var smuk-smuk og mit næste ønske er at få liv at se nu Golden Globe vindende Amour 🙂

 38. Charlotte Louise says:

  Googlede lige alle tre film. Amour er fransk (ligesom mig!) og det er et plus. Men den lyder som sådan en, jeg ville tude over i flere timer. Lidt akavet i en biograf 😉 Searching for Sugarman lyder ikke som noget for mig – eller min kæreste.

  Så det må helt klart blive Hushpuppy – har kun hørt godt om den! 🙂

 39. Søren says:

  Min kone er fra Vesterbro (Humleby den gang, der var flere familier pr. hus), og hun har ALDRIG taget mig i VesterVovVov. Og jeg, der så gerne vil se Hushpuppy… Så, jeg håber din tilfældighedsgenerator rammer mig.

 40. Maja says:

  Tak for at dele dine minder.
  Biblioteket var mit get-away når verden var slem.. Roamede fantasy-hylden i det lille provinsbibliotek fra ende til anden og drømte mig langt væk. Senere blev fantasy til magisk realisme og historiske romaner. I dag, som 28-årig, får jeg også tit lyst til at se en film eller læse en bog når jeg er ked af det.
  Ville mægtig gerne se Searching for sugarman, det er alt alt for længe siden jeg har været i Vester Vov vov 🙂

 41. Tilde says:

  Har set Sugar Man – der virkelig rangerer højt på listen over fineste dox film. Ville gerne kunne traske i Vester Vov Vov for at se Amour.

 42. Blå Solskin says:

  Nej, jeg vil jo gerne se dem allesammen, kunne så godt tænke mig at have set bare et par oscarnomineringer inden festen. Men det må blive Hushpuppy, hvis jeg SKAL vælge! Så håber jeg på at vinde – har aldrig været i Vester Vov Vov, så det må da også prøves!

 43. Trine Marie says:

  Jeg var i Vester Vov Vov så sent som i går aftes, da det også er et af mine yndlings steder på Vesterbro og nærmest ligger i min baghave – en meget behagelig nabo:-)
  Jeg kunne godt tænke mig at se Amour.

 44. Majken says:

  Uh, det er alt for længe siden jeg har været i Vester Vov Vov.
  Jeg ville gerne se Amour eller Sugarman.

 45. Liselotte says:

  Jeg har alle de nævnte film + biograf på ønskeliste. Jeg går ofte forbi Vester vov vov, men har aldrig været indenfor. Uanset om jeg vinder eller ej vil jeg besøge den (og Københavns Bymuseum, som også har været på TO DO længe).

  For at være med i konkurrencen vil jeg gerne prøve at vinde billetter til Amour.

  Tusinde tak for en underholdende blog, og bevar du endelig din sarkastiske og ironiske stil. Jeg er på dit hold.

 46. Julie H says:

  Hushpuppy vil jeg vildt gerne se!
  Og det ville være en rar måde at fejre afslutning af eksamener på:)

 47. Anna says:

  Jeg ville super gerne forkæle min søde kæreste med en tur i biffen! Kunne egentlig godt se alle tre film, men ville aller helst se Hushpuppy 🙂

 48. skolou says:

  Årh, en date med min kæreste (eller min veninde, som vist gerne vil ud af barsel-kulleren for en aften) ville være skøøøønt!

  Jeg ville så bestemme at vi gerne vil se Hushpuppy.

 49. Tina W says:

  Åh svært valg! Vil ind og se dem alle 3 🙂
  Bum, bum, bum… Der må blive Searching for sugarman.. Men de andre frister også!

 50. Kathrine Lindskov says:

  Any one of them! Har hørt fantastiske ting om alle tre film, men kommer aldrig i biografen… Kunne være dejligt at tage manden under armen og varme sig i mørket til en af de fine film 🙂

 51. Leila says:

  Efter snart et år på barsel, ville jeg ELSKE at komme i biografen! Det er det perfekte sted at flygte hen, sådan brugte jeg det også den gang da jeg var teenager og gør det stadigvæk, og har virkelig savnet at sidde med en kop kaffe i hånden og for en tid lade andres historie fylde

 52. Leila says:

  Hov glemte helt jeg ville gerne se dem alle tre, men hvis jeg skulle ligge billet på nogle tror jeg det bliver hush puppy

 53. Nynne Isaksen says:

  Nu arbejder jeg i en biograf i Slagelse, så det kunne virkelig være fedt at komme ud af den vante biograf og opleve noget nyt og se, hvordan de gør det. Og så viser vi heller ikke Hushpuppy hos os, så den ville være ret fed at se!

 54. Malene Gregart says:

  Det var da en dejlig konkurrence – og svært at vælge hvilken film man helst vil se, men valget falder på Amour, da det lyder som en fin kærlighedshistorie!

 55. Astrid says:

  Jeg vil SÅ gerne i Vester Vov Vov og se “Amour”.Og hvis jeg vinder bliver det en surprise-tur med min mormor. Tror hun vil elske den lige så meget som jeg.

 56. Nathalie says:

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se hush puppy, så jeg kan invitere min kæreste med i vores yndlingsbiograf på vores 2 årsdag, her sidst i januar. 🙂

 57. josephine says:

  Hejsa er hjemme på Vesterbro igen efter 8 år ude i verdenen (og det sidste 6 mån på Fr.berg) og hvilken bedre måde at fejre det på end en tur i Vester vov vov med min søster. Kunne også godt tænke mig at se Hushpuppy:)
  Du har en smadder sjov blog Cille

 58. Frk. Vægt says:

  Jeg har aldrig været der, men jeg kunne godt tænke mig at prøve.
  Så skulle det være til Hushpuppy 🙂

 59. Lykke Rasmussen says:

  Jeg kendte slet ikke til biografen, så om ikke andet er det et virkeligt godt bud til en bif tur 🙂

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde billetter til ‘hushpuppy’.

 60. Maria says:

  Jeg har netop talt med min veninde om at tage ind og se Hushpuppy for at fejre en overstået eksamen, så de billetter ville jeg ikke have noget imod at vinde.

  Kh Maria

 61. Majavj says:

  Den lyder så hyggelig – og hvor er det sødt af dem:-)
  Jeg ville allerhelst se amour, nu hvor den vandt en Golden Globe!

 62. Nanna M says:

  Vester Wow Wow er et sted jeg skal ind. Snart, kan jeg fornemme!
  Amour kunne jeg rigtig godt tænke mig at se 🙂

 63. RikkeH says:

  Har af uforklarlige årsager aldrig været i biografen der, så vil også gerne deltage – vil rigtig gerne se Amour (så Hushpoppy i fredags, og var ligeså betaget)

  RikkeH

 64. Luna says:

  Jeg vil gerne vinde 2 billetter til hushpuppy. Nu bor jeg ikke selv i København, men det gør min gode veninde, som virkelig fortjener en hyggelig tur i biografen. Hendes 19 årige søster har nemlig kræft, hvilket bla. har resulteret i at hun har holdt jul på sygehuset.

 65. Louise FB says:

  8 år har jeg nu boet på Vesterbro og alligevel har jeg aldrig været i Vester vov vov. Det er jo egentlig forfærdeligt dårligt af mig, at jeg aldrig er gået ind men altid forbi. Skulle jeg være heldig, så ville jeg invitere min dejlige veninde med ind at se amour…

 66. Simone says:

  Jeg ville meget gerne invitere min kæreste på “Searching for Sugar Man”. Så jeg er med i konkurrencen 🙂

 67. Christine F. says:

  Vester Vov Vov er fantastisk, selv efter de har skiftet de gamle flysæder ud.
  Jeg vil meget gerne invitere min kæreste ind og se Amour.

 68. Maria says:

  Yeah, det kunne jeg godt tænke mig, har aldrig været i Vester vov vov… Så Hushpuppy i Falkoner bio, som er min yndlings. Så hvis jeg var heldig at vinde, ville jeg godt se Amour 🙂

 69. birgitte says:

  Jeg vil gerne se Hushpuppy.
  Vidste ikke du var blevet mobbet. Tak fordi du deler det med os. Mobning er så ødelæggende og… skamfyldt.

 70. Anne says:

  Jeg har hørt at folk græder i stride strømme over Hushpuppy. Jeg er ikke så god til offentligt tudegilde. Så jeg vil frygtelig gerne vinde billetter til Searching for Sugar Man. Den har jeg hørt er god. Og varm. Og sådan lidt skæv. Det kunne jeg godt tænke mig. Det tror jeg ville være godt.

 71. Nina says:

  Film er verdens bedste getaway fra virkeligheden!! Jeg vil gerne forsvinde lidt med filmen hushpuppy 🙂

 72. Kathrine says:

  Jeg vil virkelig, virkelig, virkelig, VIRKELIG gerne se “Hushpuppy”, men med 257 kroner til resten af måneden arkiverer jeg lige det ønske under “not gonna happen”…

 73. linda says:

  jeg har faktisk aldrig været i vester vov vov – og det er egentlig ikke godt nok. hvis jeg fik lov til at komme afsted, vil jeg gerne græde mig igennem amour.

 74. Emma says:

  Hushpuppy og vellavet kaffe i dejlige Vesterbro omgivelser, – det skal du ikke sige for højt!

 75. Marie says:

  Uh, yndlingsbio! For en tidl. film/medie-studerende vil det være ren lykke at se Hushpuppy! 🙂

 76. Rikke says:

  Det er noget nær verdens sværeste valg, da jeg gerne vil se dem alle! Men valget må falde på Amour…

 77. Katja says:

  Vester Vov Vov er virkelig et skønt sted. Svært valg. Tror jeg helst vil se Searching for sugaman.

 78. Tanja says:

  Sikke en dejlig konkurrence, vi har boet på Vesterbro 5 år og lige så længe snakket om at besøge Vester vov vov, men har stadig ikke gjort det.

  Jeg trænger virkelig til den stemning du snakker om for jeg er sygemeldt. Jeg ville gerne se Amour, for jeg så de urørlige for noget tid siden og tror denne her er lige så livsbekræftende.

 79. Astrid says:

  Jeg vil rigtigt, rigtigt gerne se Hushpuppy, men er også tilfreds med billetter til en anden film. Der er simpelthen så mange jeg gerne vil se lige for tiden!

 80. Madammen says:

  Åh Vester Vov Vov. Jeg er helt enig med dig. Det er et skønt sted.

  Jeg vil gerne se dem alle sammen, men nok mest Searching for sugarman, fordi jeg ved, at jeg får set de andre to lige meget hvad, men hele tiden får skubbet SFS til “i næste uge” og pludselig er det for sent.

  Super god konkurrence.

 81. Sara says:

  Uuuh. Har en date med manden der handler om børnepasning, hushpuppy og kys. Kan man vinde alle de tre ting evt??

 82. Christina says:

  Jeg kunne utrolig godt tænke mig at tage ind og se ‘Searching for Sugarman’. Tiden er hård pt. og at gemme mig væk i biografens mørke, ville være dejligt.

 83. Anne says:

  Lyder dejligt, jeg kunne godt tænke mig at se hushpuppy. Jeg er lige startet på arbejde efter barsel og Åh, det vil være dejligt med en biftur til mor.

 84. Sofie says:

  Jeg har haft en den hyggeligste biograf tur i Vester Vov Vov- en formiddag, en god veninde, en god film og biografen helt for os selv..
  Kunne godt tænke mig at se Hushpuppy.

 85. Ditte Rasmussen says:

  Jeg er altså også ret pjattet med den biograf, der er super hyggeligt! 🙂 Jeg ville virkelig gerne se Amour.

 86. Ida Groth Søgaard says:

  Åhh Najs præmie. Da jeg hvert år har planer om at nå alle de nominerede i bedste-film-kategori i Oscar opløbet (as if det nogensinde kunne lade sig gøre – men still believing) ville jeg VILDT gerne se Amour!

 87. Frk. Larsen says:

  Flyttede fra Vesterbro for 9 år siden og har vist ikke været i Vester Vov Vov siden – men der er så hyggeligt, så vil rigtig gerne have en anledning til at komme der igen. Og vil vildt gerne se “Amour”.

 88. Nete says:

  Jeg har boet i Kbh gennem flere år, men jeg har af uvisse årsager aldrig været i Vester vov vov – hvilket klart er for dårligt. Jeg ville så gerne tage en af mine veninder med derhen og se ‘Hushpuppy’

 89. Frederikke says:

  Jeg vil gerne invitere min mor med ind og se Hushpuppy, når hun kommer og besøger mig i februar 🙂

 90. Nanna says:

  Jeg vil vildt gerne vinde billetterne. Har aldrig været der og vil gerne opleve stemningen. Men mest af alt vil jeg tage min far med derind, han har heller aldrig været der, men har egentlig gerne villet de sidste 30 år. Hvilken super mulighed! 🙂

 91. Kiks says:

  På Vester vov vov har jeg virkelig mange gange taget et stilfærdiges slag pool og drukket Classic på flaske i mine yngre dage -dengang man måtte den slags med en smøg i mundvigen… Jeg har også set samtlige af deres film i år 2003.
  Og gaden får mig altid til at bilde mig ind at jeg da er Amelíe fra Montmartre……arhmen altså…..

 92. Line says:

  Har ikke været i biffen i sådan ca 100 år (eller i hvert fald siden jeg blev mor), ville vildt gerne se hushpuppy! Krydser mine fingre for en god undskyldning til at hyre en barnepige 🙂

 93. Ane says:

  Hvor er det en fin og ærlig beskrivelse af dit forhold til stedet.

  Jeg elsker også Vester vov vov og ville vældig gerne tage yndlingsveninden under armen og se Amour.

  Tak for den bedste blog og god dag til dig

 94. Maria Freja says:

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se searching for sugarman, men det er virkelig alle nogle film jeg gerne ville se 🙂

 95. Anna says:

  Århh, jeg ville elske at se Hushpuppy! Har netop afleveret eksamensopgave (ja. Kl 5 om morgenen. Der er altså stadig 5 timer til deadline. Altid i god tid), så jeg vil hoppe i seng med krydsede fingre!

 96. Julia Sørensen says:

  Wops, efter at have boet i Kbh i 4 år og oplevet en masse fede steder, dog ikke Vester vov vov, åbner sig her en chance – jeg kunne vildt godt tænke mig at se Hushpuppy!

 97. Trine Borre says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde to billetter til hushpuppy. Så har kæresten ingen undskyldning for, at tage med ind, for at se den.

 98. Mia says:

  Har netop talt med hr kæreste om at tage i Vester vov vov næste lørdag og se Hushpuppy mens datteren bliver passet. Et års tid siden vi har været i biografen sammen så synes det er på tide…

 99. Sara says:

  Halløj,
  Jeg er så enig i at vester vov vov er favorit biografen! Jeg vil mega gerne se Amour.

  Sara

 100. Joy says:

  Ih jeg elsker også vester vov vov! Har hørt alle tre film skulle være gode, men jeg vil helst se Hushpuppy, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 101. Marie B says:

  Jeg har faktisk aldrig været der. Er gået forbi tit, men jeg har aldrig været inde og se en film. Det må jeg altså få gjort, om jeg vinder eller ej.
  Jeg ved faktisk ikke om det skulle være Hushpuppy eller Searching for Sugarman… Nok den sidste, tror jeg.

 102. Lotte B says:

  Det er Vester VovVov i en nøddeskal! Elsker også at komme dér…Vil gerne se Hushpuppy (skal se Hushpuppy – og gerne i vov vov!)

 103. Molly says:

  Vil virkelig gerne se Hyshpuppy med min veninde!
  Har aldrig været i Vester VovVov, så det ville være en fed oplevelse! 🙂
  Kh
  Molly

 104. Anne N. says:

  Jeg blev ked af at læse, at gode minder ikke er dem du har flest af. Håber du I fremtiden vil samle rigeligt ind af dem.

  Jeg vil gerne vinde 2 billetter til Hushpuppy-

 105. Caroline says:

  Mobning og social ekskludering er desværre et stort problem blandt unge. Jeg har desværre også selv været udsat for det. Til gengæld får man en rygrad der siger spar to(!), og så kan resten af livet bare komme an.

  Jeg har, ligesom du, fundet min fred her på Vesterbro, som må siges at være det bedste sted i verden <3 Skønt at jeg først flyttede hertil i sommers, er jeg allerede faldet pladask for bydelens charme. Desværre har jeg dog ikke haft glæden af at besøge Vester vov vov endnu.

  Derfor ønsker jeg mig to billetter til Amour – den har jo lige vundet den der Golden Globe. Amour betyder jo kærlighed, så det må da være lige noget for kæresten og jeg.

  Mvh Caroline

 106. Lykke H says:

  Elsker at gå i biografen, men har aldrig været Vester Vov Vov.
  Jeg kunne godt tænke mig at se Hushpuppy og Amour.

 107. Julie says:

  Jubii! Min kæreste og jeg vil rigtig gerne ind og se Amour! Yderst tiltrængt ovenpå sne, eksamensræs og januar måned generelt!

 108. Nanna says:

  Jeg vil helt vildt gerne se Searching for Sugarman! Jeg har faktisk lige inviteret en fyr ind og se den i netop VesterVovVov, så det ville ikke være helt dumt at vinde billetterne.

 109. Johanne says:

  Har aldrig været i vester vov vov. Det må jeg få gjort noget ved snarest.
  Jeg vil rigtig gerne se Amour.

 110. Kristine G.V. says:

  Jeg ville så gerne besøge Vester Vov Vov. Jeg har først for nyligt fået øjnene op for de fantastiske små biografer i København, som har så meget atmosfære i forhold til en biograf som Palads.

  Og jeg vil elske at få lov til at se Amour i Vester Vov Vov.

 111. Nadja says:

  Hvor hyggeligt 🙂 Min far tog mig altid derhen, når han var hjemme.

  Jeg vil gerne se Searching for Sugarman 🙂

 112. julie lillegaard says:

  Åh jeg gad godt se amour med mon amour, som jeg har forsømt lidt på det sidste på grund af eksamen (kryds gerne fingre kl 14:30-15:00 i morgen) og syge børn (prøver at læse til selvsamme eksamen med feberramt, morsyg halvandetårig på armen = kan bruge ALLE de krydsede fingre, jeg kan få!).

 113. anne says:

  trænger også til at hygge lidt om min mor som i den grad er igennem svære ting men alligevel altid har tid til at passe på mig hendes lille pige (som lige er fyldt fyrre og har 2 store børn, men har mistet min far). Alle 3 lyder gode så hit me 🙂

 114. Marie M. says:

  Hej Cecilie.

  Jeg kunne vildt godt tænke mig at se Amour!
  Fed konkurrence, elsker også Vester Vov Vov-

 115. Ronja says:

  Åhhh Hush puppy er netop så god, som alle siger. Men Amour har jeg ikke fået set endnu! Så åhhhh den ville jeg gerne se!

 116. Nat says:

  Årh fantastisk historie (minus at du ikke altid havde det nemt :/).

  Jeg ville elske at invitere min mor i biografen og se Amour, da vi har voret egen lille franske “klub”, hvor denne film ville passe perfekt ind.

  Tak for en dejlig blog.

 117. Maria H. says:

  Jeg får aldrig taget mig sammen til at gå i andre biografer end Empire, så det ville da være skønt at blive ‘tvunget’ til at tage til Vesterbro for at se Amour:)

 118. catharina feldthaus says:

  Hushpuppy! Sidst jeg var i Vester Vov Vov faldt jeg i snak med Anker Jørgensen, der fik sig en citronvand og læste Politiken <3

 119. Nynne Dose says:

  Jeg vil rigtig gerne se amour og jeg skal have min veninde med. Vi er begge forfærdelige romantikere (uden helt at ville indrømme det, så det sker mest når vi er fulde og så kan vi tilgengæld sidde og snakke kernefamilier og mænd der græder under bryllupstaler). Og vi er især vilde med melankolske kærlighedsfilm. Og så tror jeg aldrig min veninde har været i Vester Vov Vov!

 120. Louise says:

  Jeg har rent faktisk allerede set Hushpuppy – dejlig film 🙂 Så jeg vil gå efter Searching for sugarman 🙂

 121. Sine A says:

  Ville så gerne se Hushpuppy. 🙂
  Jeg har ikke været i biografen i flere år. Livet med 3 små børn giver ikke plads pt. Jeg ville glæde min “mand” med en date-aften, hvis vi overhovedet kan huske hvordan 😉

 122. Anne says:

  Jeg vil vildt gerne se Hush Puppy i den skønne Vester Vov Vov, den er mit favorit datested, ja hvis man ellers havde nogen man kunne tage på date med…. :=)

 123. henriette says:

  Vil saa gerne at se hushpuppy og det er alt for længe siden jeg har været paa brunt værtshus paa vesterbro.. det ville jeg gerne kombinere

 124. Anna says:

  Jeg ville gerne se Hush Puppy 🙂

  Har aldrig været i biografen der, det kunne være hyggeligt at se en film der 🙂

 125. Lea says:

  Jeg vil såååå gerne ind og se Hushpuppy, og jeg har aldrig været i Vester Vov Vov men altid gerne villet det. Fedt at høre om dine minder med stedet…

Kommentarer er lukkede.