Ultimativ overlevelse og videoævl

Ja, ok. Mit indlæg i går bar vist rimelig meget præg af, at min overspringshandling for tiden, består af Bear Grylls programmer på Netflix. Seriøst. Det er ved at tage overhånd. Jeg har totalt styr på hvilke insekter, der kan spises, jeg kan bygge våben af bambus, fange fisk med hænderne og bygge en seng af blade (det passer ikke).

Ihvertfald tak for jeres opbakning. Jeg har ført videodagbog til mig selv, de sidste par måneder og optog i går en decideret Vlog, hvor jeg ævlede lidt mere om den der irriterende hjerne jeg har. Jer der følger med på facebook har måske set den, I andre kan se den her (billedet er et link) hvis I har lyst. Lyden er lav, det beklager jeg. Skal have skaffet et bedre kamera, eller en mikrofon på et tidspunkt.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

God weekend.

2 replies
  1. Morihavnen says:

    Bear grylls er så sej! Han er det eneste menneske som ikke stoppede med at løbe bare fordi han blev voksen. En stejl skrænt med farlige rullesten? Jeg løber sgu ned. Og så den lyd han siger, når han spiser/drikker noget han seriøst ikke kan lide (hvem sagde eget pis i slange?). Må vist hellere investere i Netflix.

    Svar
  2. Jens Rasmussen says:

    og jeg er i gang med at læse hans bog – utroligt hvad den mand har overlevet og gjort i sit liv. Man bliver lidt flov over sin egen indsats på den der eventyr-konto

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *