Teknisk retarderet

Teknisk snilde er ikke noget jeg ejer.

Måske har I bemærket mit fravær de sidste dage, måske har I ikke. Jeg har jo ævlet på facebook (om fødende mænd blandt andet) en del, så måske er I bare skidetrætte af mig. MEN. Jeg kan godt lide at tro på at I selvfølgelig klart har bemærket at her har været stille Måske har I endda været bekymrede.

Hvor jeg har været spørger I så måske?
Johmen, altså! Der har været knas her på siden de sidste par dage.
Og hvis det ikke var for min helt cykelrytteren havde jeg sikkert siddet og kigget panisk ind i skærmen endnu. Og grædt.
For der skete det at jeg for et par dage siden pludselig intet kunne gøre blogmæssigt.- Kunne ikke skrive indlæg, ikke se mine indlæg, ingenting. Når jeg loggede ind, så det helt forkert ud. Oh the drama! Da jeg opdagede det. Blodet forsvandt fra mit ansigt og jeg blev træt. Men nu ! NU kan jeg igen skrive. Hurra.
Måske har I også undret jer over at mit seneste indlæg, om hvad jeg skal nå i det nye år er væk, det er helt rigtigt. Væk er det. Men føromtalte cykelhelt har lovet at prøve at grave det frem. Bless him! Helt op i stjernene.

Indtil da, kan jeg da tilføje at endnu en af de ting jeg skal gøre i 2013 er at blive bedre til at backe mine indlæg the fuck up…

Og at der bør være grænser for hvor meget jeg må bruge ordet måske i et indlæg…

 

14 replies
 1. heidi says:

  Hvis du mangler teksten til 2013-indlægget så sig til – det er indlæst i Google reader her, så jeg kan stadig se (og kopiere) det.

  Svar
 2. Christine Benna says:

  Velkommen tilbage! Når man er på barsel med en lille smuk pige, der heldigvis er god til at sove, så kommer man altså til at savne sin favorit-blogger, når du sådan er væk.

  Svar
 3. FamilienDanmark says:

  Og hvis der er noget, der SLET ikke er til at holde ud, så er det IT-problemer. Det gør mig sur og minus funktionsdygtig (ja, jeg er en slave af min computer…). Jeg misunder dig inderligt for cykelrytteren. Jeg har i månedsvis forsøgt at lave eget domæne til min blog, men når aldrig længere, end til at læse vejledningen. Så falder jeg i søvn. Gabende kedeligt at sætte sig ind i…

  Svar
 4. Kristina says:

  Der HAR været stille (især for én som mig, der ikke er på facebook) – godt at forklaringen skulle findes i den tekniske afdeling. Nu er det ikke for at give dig endnu mere åndenød, men det ser også ud som om der er forsvundet kommentarer. Til indlægget ’Ordsærling’ var der tidligere (så vidt jeg husker) langt over 20 kommentarer. Nu er der 12? Berry berry strange, no? Med mindre du altså har været ude med den helt store kommentar-slette-blyant, men det skulle nu ligne dig dårligt!

  Svar
 5. heidi says:

  Sorry – nu er indlægget tilsyneladende forsvundet fra Google Reader igen, så det er åbenbart kun en begrænset periode det ligger der 🙁

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *