Mere Vester vov vov til jer, der deltog i konkurrencen

Vester vov vov var så glade og overvældede over jeres kommentarer at de har besluttet at alle jer, der deltog i konkurrencen kan komme i biografen med en ledsager til halv pris.
De har alle kommentarerne liggende i billetsalget, så det eneste I skal gøre når I bestiller, er at sige at I deltog i konkurrencen på Sneglcille og jeres navn, så er der 2 billetter for 1 billets pris.
De skriver:
Når vi ind i mellem laver rabattilbud, så fungerer det sådan, at man ikke kan forhåndsreservere pladser, men at man tager chancen og håber der ikke er udsolgt. MEN i dette tilfælde er der jo mange med  børn, som skal arrangere sig med pasning, og hvor fedt er det lige at komme og høre, at der er udsolgt. Så derfor vil vi i dette tilfælde give mulighed for reservationer, som bare skal afhentes en halv time før forestillingen.”

Tilbuddet løber januar ud – til og med torsdag d. 31.1 og gælder til alle film og forestillinger…..

Ahmen er det ikke verdens sødeste mennesker, eller hvad?!

Afsted med jer. Måske vi ses derinde?

17 replies
 1. Sára says:

  Wow, det er godt nok flot af dem! Tror vidst nok lige at kæresten skal inviteres i biffen når han kommer i næste weekend! Yay for Vov Vov! 😀

  Svar
 2. Karen says:

  YES! Jeg vinder aldrig, så jeg deltager sjældent i konkurrencer (Hmm hænger de to ting sammen??) Men denne her var så god, at jeg måtte deltage! Og så vandt jeg alligevel!! Tusind tak til Vester Vov vov og dig!

  Svar
 3. Liselotte says:

  Juhuuuuuu!!! TAK TAK TAK – det er første gang jeg næsten har vundet noget. TAK Vester Vov vov, vi ses bestemt.

  Svar
 4. Louise says:

  Hvor fedt!! Det er sgu service. Har de også mailadressen? (så der ikke er en eller anden, der kigger på blogindlægget og tænker “jeg siger da bare, at jeg hedder X”)
  Ja, beklager pludselig opstået kombination af praktisk sans+mistro+selvfølgelig har de tænkt på det, men jeg spørger alligevel!

  Svar
 5. Peter fra Vester Vov Vov says:

  Hej alle komkurrencedeltagere!
  Tak fordi I havde lyst til at være med og tak for de mange positive kommentarer. Mht Louises “bekymring på vore vegne, så har vi måske ikke helt gennemtænkt at nogen kunne finde på at snyde og snuppe andres billetter og nej vi har selvfølgelig ikke jeres mailadresser….men men vi stoler på folk og så kunne vi jo sige at I skulle nævne tidspunktet for jeres kommentar og vise et lille ID…..
  så skulle det nok minimere snyderi…. hvis altså noget overhovedet kunne komme på de tanker….Vi glæder os til at se jer!

  Svar
 6. Frk. Larsen says:

  Hurra, sikke dog et dejligt tilbud. Tak til dig og Vester Vov Vov for at forsøde januar for os med små budgetter. Vil få passet babyen og invitere kæresten i biffen.

  Svar
 7. Anette says:

  Jamen, hold da op. Det er da rigtigt flinkt af dem.
  Der er selvfølgelig noget reklameværdi i det for dem også, men jeg synes nu faktisk, at det er super fedt at de gør det alligevel.

  Så bliver jeg da lidt (kun lidt) træt af, at jeg ikke: 1. deltog i konkurrencen og ikke mindst 2. bor i København. 😉

  God fornøjelse til alle dem, der kommer billigt i biffen 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *