Hende!

Før jeg blev mor, havde jeg aaaaaldrig troet at jeg ville blive hende som:

 • citerer sit barn på facebook -Men han er altså sjovere end mig
 • viser billeder af sit barn, over det fucking hele –Og pænere end mig
 •  tænker at hendes barn klart er pænere end de flestes andre -Især børn jeg ikke kender.
 • siger ting ala “jeg er faktisk glad for mine strækmærker”. – Det er jeg faktisk. Især når man tænker på hvor meget jeg frygtede dem.
 • fniser indeni (og lidt udenpå- sorry) af folk uden børn og gravide, der taler om hvordan de ihvertfald vil opdrage på en bestemt måde. – Mnnnnn.. Og ingen sukker og fjernsyn, vel?!…
 • spytvasker sit barn midt på Istedgade – Undskyld Otto, men du havde chokolade på halsen, og på øret, og i øjenbrynet. Som mor, så søn .
 • bruger ordet “tissekone” -Ahmen DET er det grimmeste ord ever!!! Sammen med svømmepøl og seneskedehindebetændelse. 

–  Men hende er jeg altså blevet. Så! – Fuck hvor jeg trænger til at gå i byen snart (seriøst veninder, læser I med???!!!)

16 replies
  • Sneglcille says:

   Det ved jeg ikke. Måske? Jeg har ikke sovet i små 4 år, så det kan sagtens tænkes at jeg har udviklet noget skizofreni. Hvis du er mig, gider du så ikke lige tømme opvaskeren?

   Svar
 1. Sidse says:

  Ps. Jeg tømmer gerne opvaskeren, hvis du til gengæld tager William i nat? Han er ved, at blive vænnet af med flasken = ingen søvn… Nej? Pis også.. 😉

  Svar
 2. FamilienDanmark says:

  Og det er også mig! Har altid sindssygt meget lyst til at spamme facebook med citater og billeder af mine drenge. Forsøger at holde igen, men hvorfor egentlig?! Ved nærmere eftertanke vil folk nok hellere se på dem, end mig – de ændrer sig så hurtigt. Det gør jeg forhåbentligt ikke!

  Svar
 3. Kristine says:

  Jeg er sådan en uden børn, der i hvert fald ved, de ikke skal opdrages sådan og sådan… Men jeg griner heldigvis også af mig selv, når jeg siger det. Mine børn bliver proppet med sukker og TV!
  Og så er du altså også sådan en man håber på at blive ligesom (bare en lille bitte smule), når engang de der rollinger dukker op!

  Svar
 4. Louise FB says:

  Man må godt spytvaske på Istedgade, tror jeg. Hvordan skulle alle de skæve eksistenser ellers blive bare en lille smule rene? Rigtig godt nytår 🙂

  Svar
 5. Lotte says:

  Jeg kan finde på at ha’ Ramasjang kørende efter unger er puttet. Hva’ fanden sker?! Hvorfor skifter jeg ikke kanal! Det er bare en del af mit daglige lydtæppe so why bother?!
  Eller jeg kan også sagtens finde på at stikke en af ungerne min (spritnye) iphone i Irma og håbe på ro, eller tage ipad med på cafe til dem…(samvær?! What?!). Og jeg var ret glad i december, hvor Happy Meals kostede 20,- om søndagen (for så skal man jo ha’ det!!!)

  Det er fucking fedt at være så uperfekt! Og grine af sig selv…

  Mojitos? (flertal!)

  Svar
 6. julie lillegaard says:

  Hende er jeg også! Bare i en ikke halvt så sjov udgave som dig, og det er dér problemet ligger. Hvis man skriver lige så awesome som dig, kan man sagtens tillade sig at poste tonsvis af potentielt kedelige børnerelaterede ting uden at det er pinligt-kedeligt!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *