AV

“Mor, når du får en kæreste, hvor skal jeg så bo?” …

Av. Av. Fuck av.

“Hos mig! Altid! Du er nummer et.” – næsten panikhvinede jeg, mens jeg løftede ham op.

Og lige siden har kvalmen siddet i mig, som en fedtet og ulækker følelse i maven, der ikke går væk. At han overhovedet kan spørge sådan, gør mig ondt, og jeg bliver vred på mig selv, eller ked af det i hvert fald. På den anden side forstår jeg godt hvad han mener, for det har jo altid bare været os og jeg har endda sagt til ham op til flere gange, at vores lejlighed passer perfekt til ham og jeg, når han har spurgt hvorfor det bare er os. Det, kombineret med at hverken hans far eller jeg har været i seriøse nu-flytter-vi-fandme-sammen-forhold siden hinanden, har åbenbart givet ham indtrykket af at det er ham eller en ny kæreste.
Kvalme-kvalme-mere kvalme. Tror lige jeg skal have gang i noget damage control.

 photo 63511814-5305-49DD-9D3B-F015F0DE7AA5-2114-00000109BBD01051.jpg

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *