Åbent brev til Ramasjang (ironi kan forekomme)

Kære Ramasjang

Af hjertet tak, fordi I valgte at lave en nytårsedition af jeres nattehalløj.
Ja, altså det hvor I normalt viser sovende Ramasjang-beboere. Dem som ofte er til stor hjælp, når jeg prøver at overbevise stædig tre årig, om at det altså ER nat og at det ikke bare er noget jeg har fundet på for at irritere ham.

Natten til d. 1. januar also known as dagen-som-er-hård-nok-i-forvejen-og-skal-svøbes-i-bacon, mente min søn at det var morgen klokken kvart i fem. “Nej” sagde jeg til ham, “se bare, Ramasjang sover også” mumlede jeg søvndrukkent med champagne i blodet, mens jeg fumlede efter fjernbetjeningen i mørket. Men nej, Ramasjang sov ikke, de var til fest.
Til stor glæde for min søn, som sprang op af sengen “juhuuuu det er jo slet ikke rigtigt nat!” sagde han glad og truttede mig ind i hovedet med et nytårshorn.
Det var en fed nat.

Mange hilsner og godt nytår
Cecilie – som jeg vist hedder. Er der mere kaffe? ….

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *