2013 to-do tanker

Jeg fornemmer at et sukkerstop står højt på manges lister igen i år, og ja, det bør måske faktisk også være en af de der ting jeg prøver i 2013. For jeg er jo glad for slik og kage. Måske også lidt for glad, som i at jeg får hovedpine og cravings når jeg ikke spiser det.
Men hvad nu hvis man ikke har lyst? …
Jeg lover at spise ekstra meget broccoli og træne igennem med Jillian.

Nu må I undskylde mig, nogen er ved at bage kage.

 

6 replies
 1. Mette says:

  Enig! Magter heller ikke et ultimativt sukkerstop, prøver bare at begrænse det lidt og træne lidt ekstra. Kan ikke sige nej til kage og slik!

  Svar
 2. Karen says:

  Hvorfor skal man sige nej til noget, bare fordi andre gør? Jeg synes slik og kage er dejlige dejlige ting, som verden ville være trist uden.

  Svar
 3. Jens Rasmussen says:

  tror man skal passe på med at lave de der totale stop for noget – kroppen er jo “kodet” til at kræve sukker ned i musklerne fordi det er hurtigt brændstof hvis man skal flygte fra noget (en løve, bjørn eller skovbrand) det har jo nok været dem med mest sukker i kroppen der overlevede som urmennesker – så hvis man stopper helt vil kroppen bare gå i “kræve tilstand” så hellere et lille stykke chokolade dagligt end en stor pose matadormiks hver anden dag.

  Svar
 4. Ann says:

  Nu lokkede du mig til at købe Jillians DVD før jul og er så i gang med den nu på 5. dagen og har virkelig tænkt om du mon har prøvet 30 dage i træk. Er simpelthen såååå træt af hendes, “Girl I know You want to quit”, “come on, 5 more” “working the small muscles into the big muscles” “4 more” “Nadalie & Aniiiida” SHUT UP!(siger jeg) Så nu skruer jeg ned for bollemusikken (er det ikke bare musikken der bliver brugt i pornofilm, som man så også lige pludselig skal træne til) og hendes stemme og op for god musik..

  Svar
 5. Fru Buur Bækgaard says:

  Jeg er helt enig med Miriam. Det gider jeg heller ikke!

  Om sommeren kan vi måske godt tale om at erstatte dagligt stykke kage med frugt – men i de her kulsorte, iskolde skodmåneder? No way, ikke på vilkår om jeg giver afkald på mit sukkerfix!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *