Top 5 i 2012: Serier

Året ud præsenterer jeg min top 5 indenfor forskellige ting.

I 2012 har jeg fået Netflix og derfor fået set virkelig mange serier.
Det er svært kun at vælge 5, men jeg er endt på dem her: 

5. New girl.
Til at starte med synes jeg den var irriterende og påtaget og ret latterlig. Men efter den fantastiske dirty-talk scene i sæson 1 var jeg solgt.

4. Dexter.

Dyster, modbydelig, spændende og lidt ulækker.

3. Happy endings.
Fjollet all american jeg-slukker-lige-hjernen serie. Enten hader man den eller elsker den. I like.

2. Californication.
Ved godt jeg er en slow mover, men det er først i år at jeg har fået set den  (På Zulu. Netflix har den ikke?!). Og jeg elsker den. Den minder mig til tider om noget i mit eget forskruede liv.

1. Modern family. 
Favoritten !!! Ahmen for helvede, klart en af de sjoveste serier lavet. Nogensinde. Synes jeg. Er pjattet med alle karaktererne og glæder mig helt vildt til at komme i gang med næste sæson (der findes 4 i alt).

24 replies
 1. Teresa says:

  Netflix er fantastisk. Det samme er de serier, du har valgt. Dexter har jeg endnu til gode. Den står på listen af serier, jeg skal se sammen med min mand om aftenen, når vi lige om lidt er færdige med Breaking Bad. (Vildt god, i øvrigt, se den!!)

  Åh. serier. Whats not to love?

  Svar
 2. Rikke Krøger says:

  New Girl startede jeg på, men blev ret hurtigt træt af den af samme grund som dig. Dexter, elsker det!!! Breaking Bad er mega mega god også! Og Modern Family, mega overdrevet godt, MEN jeg er SÅ skuffet over den nyeste sæson. Det er som om figurerne er blevet meget mere karikeret på en ret irriterende måde.

  Må helt klart give New Girl en chance til når den er øverst på din liste!

  Svar
 3. Kathrine R. says:

  Har du set ‘The Walking Dead’? Først var jeg skeptisk, men efter 10 min. af episode 1, var jeg solgt! Desværre har Netflix kun første sæson..-men håber sandeligt at de andre kommer, da den amerikanske Netflix har dem 🙂

  Tænkte forresten om du ikke kan lave en top 5 over sjove, skøre, skægge ting som Otto har sagt?

  Svar
 4. Simone says:

  Du får lige en vild og voldsom anbefaling; Shameless! Er et finde på netflix, hvor jeg ligeledes savner new girl og flere sædoner er modern family (all time favorit serie)

  Svar
  • Sneglcille says:

   Ja. Shameless står på to-see listen. Men det er vist noget med at det skal være den amerikanske version. Og den findes ikke på Netflix? Tror jeg.

   Svar
 5. Mette says:

  Bliver simpelthen lige nødt til at komme med en anbefaling, som man tilmed kan se på Netflix: Weeds! Forstår ikke, at den ikke får mere omtale, jeg eeelsker den. Handler om en suburbian mor, som efter hendes mands død begynder at sælge.. Ja, weed. Man knuselsker alle karaktererne efter den første sæson. Den er så dejlig upoleret.

  Svar
 6. Miriam says:

  Men, men, men… Er Modern Family ikke plat? Jeg kan ikke udstå platte komedieserier, og hende der Sofia Big-Boobs, hun forekommer mig ikke just at være det store skuespiltalent…

  Svar
 7. Blå Solskin says:

  Jeg havde helt glemt Dexter, har holdt pause med ham, men er da nødt til at komme igang igen. Modern Family fangede mig ikke rigtig, men måske skal jeg give den en chance til, når den står så højt på din liste.

  Jeg har fået noget for horror serier og er vild med American Horror Story og 666 Park Avenue, den sidste forener på smukkeste vis genrene “virkelig pæne mennesker” og “scary shit”. The Walking Dead er, som flere skriver, ret fantastisk. Jeg troede egentlig heller ikke jeg turde se den slags alene, men det går meget godt det meste af tiden.

  Jeg har et hav af yndlingsserier, det er uhyggeligt, hvor mange jeg følger med i – til gengæld ser jeg nærmest ikke fjernsyn. Og nu røg Modern Family på lige listen, så må jeg give det et go!

  Svar
 8. Winnie says:

  Modern Family er bare det sjoveste, jeg elsker Cameron.
  Ellers er mine seriefavoritter, Mad Men, Downton Abbey, Homeland og Big Bang Theory

  Svar
 9. Sanne says:

  Nu er det jo sådan, at man kan ændre sin ip-adresse ret nemt. Du bruger hjemmesiden unblock-us.com og det er kun lidt uetisk, men ganske ufarligt. På den måde låser du op for alle netflix’ muligheder, og når først du betaler for netflix, gælder det for hele verden. På det amerikanske netflix har de flere sæsoner af de forskellige serier. På det canadiske netflix har de californication, osv. osv. Hvis nogen spørger, bor jeg pt i Canada. 🙂

  Svar
 10. Debbie says:

  ‘Modern Family’ er det sjoveste. Blev præsenteret for serien, da familien jeg boede hos i London elskede den, og derfor havde sæsonerne på DVD. Det er den bedste ‘work out’ til lattermusklerne! 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *