Speaking of…

Det med jul og pynt.
Måske husker I, at jeg sidste år aldrig fik fat i et kalenderlys. Arj, det husker I sikkert ikke, og hvorfor skulle I dog det. Men det var altså sådan, at det i starten af december sidste år, var umuligt at opdrive et kalenderlys, som ikke var pimpet med glitterpis. I hvert fald på vesterbro. Jaja. Det er muligt at jeg ikke ledte grundigt nok, men min netto og min føtex var rippet for pæne lys i december 2011.
Fuck mand. Denne her forklaring er allerede blevet for lang. Det er et kalenderlys for helvede.
Det må I også undskylde. Det er bare fordi at jeg blev vækket af et barn (mit eget vistnok) klokken 4:20, så jeg er træt og overgearet. Har udover at vrøvle om kalenderlys, lige grint at en skæv pære. -Det er på det niveau.
Nå, pointe coming right up. Tror jeg.
I år var jeg i god tid kalenderlysmæssigt (eller… min mor var. Tak mor).
Men det flabede lortelys har nu brændt i 8-9 timer og er stadigvæk ikke engang nået ned til den 1.
Photobucket Pictures, Images and Photos

Men ok, man kan jo være optimistisk (ha) og se på det sådan at hvis det her stædige idiotlys fortsætter i samme tempo, behøver jeg slet ikke købe et nyt til næste år.
… Voila.

18 replies
 1. Teresa says:

  Hæ… smart. Mit ramte 5 den første dag! (fordi jeg havde travlt med at passe brækbarn!) Jeg valgte nemlig det helt simple lys uden dikkedarer. Åbenbart også uden holdbarhed.

  Svar
 2. Karen says:

  Jeg arbejder hjemme for tiden (og når jeg ikke arbejder hjemme, så er jeg bare hjemme), så jeg vil gerne tage dit kalenderlys i pleje i dagtimerne. Jeg kunne ligesom passe det mens du er på work, og så kan vi finde ud af noget med aflevering om eftermiddagen.. jaja men tænk over det.

  Svar
 3. Solvej/Anette says:

  Argh, nu fik jeg så virkelig dårlig samvittighed over rent faktisk at eje et kalenderlysn samt både ler og en plade til dekoration, men intet gran eller andet pynt, og har derfor ikke fået lavet dekorationen og heller ikke stillet lyset frem faktisk..
  Og det er også sådan et nærrigt lys som dit, der aldrig brænder ned, så vi får travlt, når vi endelig får lavet dekorationen og sat ild til det – lyset, naturligvis ikke dekorationen.. 😉

  Svar
 4. Helene says:

  Uhu! Jeg er helt tosset med din nye blog! Wauw 🙂

  Jeg havde samme kalenderlys-problem sidste år. Kunne heller ikke opstøve et hverken i Glostrup, Rødovre eller Hvidovre efter den 1. december.

  Men i år fandt jeg en hel reol fyldt i Kvickly i Valby. Og bedst af alt så var de alle sat ned til halv pris, fordi vi havde passeret den første. Så jeg fik købt mig et pænt kalenderlys og en mother-f****** af et adventslys, så nu har jeg samme problem som dig. Det brændte i 7 timer i går, og der er stadig laaang vej forbi 1. advent…

  Svar
 5. Katrine G says:

  Jeg plejer at skære toppen af lyset med en børdkniv …. Det giver jo seriøst ikke mening at det 1 tal sidder der.

  Svar
 6. Ditte says:

  Åh haha! Er det fra Netto? Mit er og det er stadig på 1, man magter det jo ikke, men altså julen varer jo lige til påske..

  Svar
 7. Karina says:

  Jammen så der en fantastisk undskyldning for og mase lidt i siderne på lyset, eller skærer kanten af eller dyppe fingre i stearinen så lyset bruger lidt ekstra energi på og smelte mere, eller.
  Aj forresten det jo ikke så smart og lege med tændte lys, bare vildt sjov.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *