Julestemning where you at?

Jeg går fandme ned og køber et juletræ i dag. Et eller andet drastisk skal der i hvert fald ske..
Ved godt at jeg lige har skrevet i avisen om julestemning og det med at børn skaber jule-magi…. Ja. Det står jeg skam ved.
Men. Det er som om at den er forduftet, julestemningen. Om det er fordi at sneen er væk, om det er panikken over endnu ikke indkøbte julegaver (seriøst, hvornår lærer jeg at købe dem i god tid?!) eller om det er fordi jeg har spist mig igennem alle tænkelige julegodter i første halvdel af december og nu ikke orker mere palmin, ved jeg ikke. Men NU må den julefeeling eddermame godt lige vise sig.
Derfor går jeg all in på wham og juletræ. MED lametta.
Sgu.

Psssst! Er I godt klar over hvor mange fucked up versioner af Last Christmas, der ligger på spotify?! Folk har det for vildt.

4 replies
 1. sidsel says:

  Heller ingen julestemning her. Det på trods af nisser i hele huset, samt jule entusiastisk 3 årig der hele tiden synger ‘Søren banjomus han spiller pinka-dung -Søren banjomus han spiller pinka-dung’ (som vi jo alle kender og elsker den.)

  Håber den kommer inden julen er gået…

  Svar
 2. Miriam says:

  Der har aldrig været et problem, et glas rødvin til ikke har kunnet klare… En halv time, så danser du rundt om træet med lametta i håret til techno-Wham!

  Svar
 3. FamilienDanmark says:

  Heller ingen julestemning her! Har ellers spist mig i gennem både risengrød og julekager, for at finde den. Julestemningen. OG hørt sønnens vanvittige julecd, med up-tempo versioner af samtlige børnejulesange. Nu prøver jeg snart lidt æbleskiver, og hjælper det ikke, så bliver det nissehue og træsko!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *