Julepynt og føljeton

Den anden dag snakkede Otto og jeg om jul, og julepynt.
Han er meget opsat på at vi skal have et juletræ. Til at starte med var jeg en smule negativ stemt over for den ide. Det sviner, det er dyrt (!) og besværligt med sådan et træ. Men, da vi i sidste uge så en dame på Vesterbrogade med en grangren i favnen, og Otto glad pegede og udbrød “sikke et flot juletræ!!”,  er det gået op for mig at vi nok kan finde et kompromis. Et par grangrene her og der, kan jeg godt gå med til.

Pynten er en anden snak. Og her er vi ikke enige.
Jeg foreslog stjerner og julekugler, tror endda jeg nævnte noget med nisser (selvom de freaker mig seriøst ud), hvortil Otto kiggede opgivende på mig og sagde at han mere er til Ninja Turtles pynt … Øhm.
Ninja Turtles kravlenisser anyone?

Speaking of atypisk julehalløj, husk at følge med i vores juleføljeton – Afsnit 2 står den gode Trix for, se bare HER.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *