I have a confession

Selvom jeg mildest talt har det anstrengt med nytårsaften, er der en ting jeg elsker ved den 31. december.- Som  jer der følger mig på facebook allerede har set, har jeg noget med glimmer. Og den side af mig, er særligt begejstret for hele getting ready processen i at udvælge tøj, lakere negle, krølle hår m.v. Det er noget af det bedste jeg ved.Og lige præcis nytårsaften er en af de aftener, hvor det er tilladt at gå lidt ekstra crazy på makeup fronten, hvilket passer min indre pyntepige virkelig godt.

I dag er ingen undtagelse. Otto synes også det er hyggeligt og har bestilt skjorte og strithår til festen i aften, som han glæder sig helt vildt til “min første fest” som han siger.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App
JEG HÅBER AT I ALLESAMMEN FÅR EN FANTASTISK AFTEN. PAS GODT PÅ JER SELV OG HINANDEN.
VI SES I 2013.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *