Hvad med nytår?

Ved ikke om jeg er den eneste, men det er som om at nytårsaften tager røven på mig år efter år. December går op i juleræs og halløj, og så lige pludselig BANG! Nytårsaften. Uden planer. Som altid. Hvilket passer mig strålende, eftersom at jeg egentlig hader nytårsaften. Alt ved den faktisk, men særligt fyrværkeri, forventninger og mangel på taxaer står højt på min liste.

Jeg ville linke til sidste års indlæg om nytår og samme klagesang, men næsten alt fra midt til slut december 2011 er forsvundet i blogflytningen, øv og lort. Men den korte version er denne: Jeg hoppede i en fantastisk pailletsag og taggede along med min veninde, til en middag+fest, hvor der var 19 fremmede, god mad, No diggity og Justin Timberlake i højtalerne og fri bar, rykkede sent om natten videre til endnu en fest, og var først i seng langt op ad den 1. januar – hvilket var skideskægt – trods tømmermænd. 

I år har jeg barnet, og styrer derfor elegant udenom baren og festerne. I stedet holder vi nytår hos bedstevennen W, fra børnehaven og hans forældre, plus en håndfuld af deres venner plus børn. De er skide søde, Ws forældre. De bor rundt om hjørnet fra os, så det bør også være muligt at komme hjem i et helt stykke, trods eventuelt sovende barn og ømme fødder. Ungerne glæder sig, så det gør jeg også. Med andre ord: Perfekt!

5 replies
 1. Stine Barselsfeber says:

  Ahrmen for søren altså. Sådan en nytårsaften havde jeg også på tapetet. Vennepar med børn – mad bestilt udefra. Afslapning og niceness. Nåmen de er så alle 4 nede med RS-virus (mindstemanden endda indlagt) så mit nytårstema er i år degraderet til dobbeltop på vil treretters menu udefra hjemme i sofaen med mand og barn.
  Jeg tror vi skal have fat i en pakke stjernekastere til at skabe lidt stemning.

  Godt nytår!

  Svar
 2. FamilienDanmark says:

  Det lyder vildt hyggeligt! Og hvor kæft, hvor jeg dog også hader nytår. Alle er jo alligevel skuffede bagefter – ALLE! Positivt er det dog, at det er ok at svælge i friture og snoller dagen efter. Tømmermænd eller ej, for det ER jo 1. januar.

  Svar
  • Sneglcille says:

   Otto er 3 år. Han ved næppe hvad en blog er. Men han ved godt at jeg skriver. Han ser mig i avisen hver torsdag.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *