Drukner

6 arbejdsdage tilbage. S.E.K.S.
Det vil sige at jeg arbejder på fuld kraft for at nå det jeg skal på min arbejdsplads, og gør klar til overlevering af den opgave jeg sidder med –og krydser fingre for, at ingen bliver syge, for det er næsten til grin hvor mange barn-syg og sydomsdage jeg har haft de sidste par måneder.
De her sidste 6 dage skulle meget gerne køre som smurt
.
Det er lidt presset. Alligevel er jeg tyvstartet på et af mine “skuffeprojekter”, hvilket betyder at jeg lige nu, mere eller mindre arbejder dobbelt, mens jeg skal forestille at være nogens mor.
Det er slet ikke sikkert at I har bemærket det, men jeg føler at bloggen lider lidt under det, da min hjerne primært kører på sukker og koffein, og næsten al skriveri og koncentration lander i førnævnte projekt.
– Nu  når det er out in the open, bliver jeg  nødt til at understrege hvor meget jeg pisse-glæder mig, til at løfte sløret og involvere jer lidt mere i hvad jeg render og laver. Det kommer, jeg lover det. Men det er stadigvæk på et stadie, hvor jeg er bange for at det hele falder til jorden med et brag. Så. Nu skal december først lige overståes og alting skal falde lidt bedre på plads.

Til sidst vil jeg dele denne med jer, som pt er på repeat i min øregang.
God tirsdag.

 

7 replies
 1. Malene Wallin says:

  Nøj hvor er det spændende altså! Uanset hvad det er, tror jeg det er noget mega sejt og du fortjener al mulig succes med det!

  Svar
 2. Ann-Sophie says:

  Krydser fingre for at skuffeprojektet på en-eller-anden måde kan kobles op på den ønskeliste, du nedskriblede til julemanden 😉

  Ikk mindast krydser jeg fingre for barnesygedagene holder sig fra døren, indtil du er klar til at åbne skuffen 😀

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *