2012 blev året hvor jeg ikke…

I starten af året skrev jeg disse to indlæg:
2012 bliver året hvor jeg #1
2012 bliver året hvor jeg #2
Hvad nåede jeg så?
Faktisk blev jeg helt grå i hovedet da jeg skulle gå listen igennem, for jeg var sikker på at jeg ikke havde gjort 90% af tingene. Men det viste sig slet ikke at være så galt. Highfive til mig selv!

Barcelona nåede jeg ikke. Jeg har kun været til frisøren 2 gange. Jeg har endnu en designertaske til gode. En sofa blev det heller ikke til. Jeg er forsat kommaspasser. Har ikke malet min entre. Og jeg har heller ikke som sådan trænet en gang om ugen, men det er tæt på. Resten har jeg sgu nået. Faktisk. Ikke dårligt.

Bevis på et par af målene:

Dørmåtte love:
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Tatovering:
Uploaded from the Photobucket iPhone App

 

5 replies
 1. Tina says:

  Det da ikke så tosset, også highfive herfra 🙂 Det der er så dejligt ved ting man ikke nåede, er at man stadig har det til gode… Godt nytår og tak for skøn og underholdende blog.

  Svar
 2. julie lillegaard says:

  Nøj, en pæn tato, Lis (ved godt, du ikke hedder Lis, men jeg kan ikke sige tato uden også at sige Lis. Eller John. Neurotisk much?). Nå men pæn er den. Så pyt med at du ikke fik malet den entré. Highfive en masse!

  Svar
 3. Tina says:

  Jeg synes da ellers jeg så nogle billeder af Otto der svingede malerpenslen på Instagram, men det er måske ikke entreen.
  Hver ting til sin tid sagde min morfar altid. Du når nok resten en dag.
  Godt nytår, og tak for en herlig blog.

  Svar
 4. Sarah says:

  Når man tænker på hvordan det plejer at være med nytårsforsæt, er det da bestemt ikke dårligt klaret, at du har fået nået så meget! 🙂 Det med at male entréen og tage til Barcelona, skal du nok nå i 2013 i stedet… 😉
  KH. Sarah – MEGET stor fan af bloggen!!

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *