Vind: Varme ben fra H.U.G.S

I anledning af at det er december lige om lidt, har jeg samlet nogle gaver sammen til jer, og I kan hver søndag op til jul vinde en gave.

Vi starter ud med noget blødt fra mærket h.u.g.s.

Jeg blev selv bekendt med mærket, da jeg arbejdede som model, og for nu mange år siden, lavede kampagnebilleder for h.u.g.s. (et af de billeder kan I se længere nede i indlægget).
h.u.g.s. har en webshop, hvor jeg personligt har forelsket mig i den fineste halskæde og i de mange lækre basicvarer. Det var derfor med stor begejstring, at jeg i sidste uge, blandt andet fik et par lækre strikleggings ind ad døren fra h.u.g.s. Jeg har næsten boet i dem siden hen. Bløde og varme er de og jeg skal helt sikkert have hvervet mig et par i grå også. Og i bordeaux.
[[{“type”:”media”,”view_mode”:”media_large”,”fid”:null,”attributes”:{“class”:”media-image aligncenter size-new-size wp-image-5979″,”typeof”:”foaf:Image”,”style”:””,”width”:”680″,”height”:”680″,”alt”:””}}]]Det er lige præcis sådan et par, I kan vinde.

Skriv i kommentarfeltet hvilken farve I ønsker jer (se de forskellige farver her), jeg trækker en vinder onsdag morgen -hvilket faktisk bliver mit sidste indlæg inden bloggen flytter.

Ja, og som lovet, mig i en noget yngre version, for h.u.g.s. by Vonryba:

Photobucket Pictures, Images and Photos

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *