The aftermath

Efter weekendens udskejelser, hvor jeg har drukket abrikosagtige vodkashots og danset til noget RnB et moderne sted (!) blandt smukke mennesker, været rødvinsfuld på Malbeck, spist optursfrokost på Granola og i biffen og se Kidd life,  er jeg så træt at jeg knap kan åbne mine hævede øjne, og min krop higer efter salt og væske, mens den skriger af mig: “Du er forhelvede ikke 22 mere din dumme sæk! “. Men fuck-mig, hvor havde jeg brug for det. At marinere mig selv i sprut og te mig åndssvagt. Det var det hele værd og det var sjovt. Selvom jeg med hånden på hjertet, kan sige at jeg aldrig sætter mine ben på Simons igen. Jeg duer ikke til det, vidste halvdelen af tiden ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg er åbenbart bare en bodegapige.
Ha! Hold da kæft. Bodææægapige -det lyder sørme prinsesseagtigt og feminint. Oh well. Photobucket Pictures, Images and Photos

6 replies
  1. Miriam says:

    Jeg har også været på Simons én gang, og jeg kommer der heller aldrig mere. Jeg forstod overhovedet ikke konceptet. Eller de besøgende: Halvt jakkesættyper, halvt hipstere/hjemløse.

    Svar
  2. Anna says:

    Når jeg engang imellem bliver lidt ærgerligt over at være en bar- og bodegatype, så tænker jeg på den fine Jessie J-linje: “… and your heels so high that you can’t even have a good time”. For det kan vi!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *