Jeg har ikk’ lavet peeeeng’

Godaften! Som varslet på facebook tidligere, kommer her en lynkonkurrence til københavnerne. Det handler om ham her:

 

Hvad end du er til ham Kidd eller ej, er det faktisk en interessant film, synes jeg. Jeg var i hvert fald underholdt. Dog vil jeg ikke anbefale at se den med tømmermænd, som jeg gjorde. Liiidt for meget rystet billede og druk til hvad min gennemtæskede hjerne kunne holde til. Nå, men vil du have 2 billetter til Kidd life i Palads i næste uge? Så skriv en kommentar til indlægget her, og fortæl hvorfor du vil se filmen.
Vinderen kan frit vælge en dag i løbet af ugen (Der er to visninger dagligt – kl. 16.20 og kl. 21.30).
– Jeg trækker en vinder mandag.
VINDEREN ER TRUKKET! TILLYKKE TIL LINDA. (Du modtager en mail, senere i dag).

69 replies
 1. Louise says:

  Fordi jeg så vil invitere min søde veninde ud, som trænger til lidt opmuntring. Og da finanserne er lidt skrabede lige nu, kunne det være et godt indspark 🙂

 2. Malene says:

  Jeg skal have biletterne, fordi jeg desperat selv har prøvet at få fat et par, men uden helt, desværre. Det kunne virkeligt være lækkert at vinde dem!

 3. Trine says:

  Jeg bliver nødt til at vinde dem, fordi jeg har set samtlige youtube film med drengen, siden jeg så filmen. Og ja, jeg skal se den igen. Jeg er teenageforelsket på våd i trussen og bankende hjerte måden. Selvom jeg er en gammel dame, der burde sidde hjemme i gyngestolen og brodere. Jeg vil massere dine fødder og kramme dig for altid, hvis jeg vinder.

 4. Ditte Rasmussen says:

  Jeg gad godt se den! Ikke fordi jeg ligefrem er Kidd fan, men for at høre historien bag, blev som de fleste en anelse overraske da han optrådte i Clement og fortalte det hele startede som en joke.

 5. Maria Hansen says:

  Jeg skal vinde fordi jeg er studerende, fattig og underholdningstrængende i en kold eksamensperiode hvor jeg sidder hjemme en fredag aften 🙂

 6. Rikke says:

  Jeg skal vinde billetterne, fordi jeg gennemgår en hård tid på arbejdet, hvor en bio-tur ville være et fantastisk afbræk i en sur trommerum.

 7. Lærke says:

  Jeg skal vinde fordi Kidd har snottet mig i hovedet – så et kig bag facaden ville nok give et lidt andet syn på ham….

 8. Sara G says:

  Jeg vil så gerne se filmen, fordi jeg er helt vild med Kidd! Jeg har altid elsket hans musik, og bliver så skide glad når jeg hører det! 🙂
  I iTunes har jeg et lille klip hvor han bare siger “Hejjj, jeg hedder Kidd!”, og jeg har simpelthen hørt det SÅ mange gange 😀 😀

  – Til dem der gerne vil se filmen om Kidd, men ikke vinder billetterne, kan jeg anbefale det interview der ligger på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vfTMPwrbkvI

 9. Anna Fog says:

  Jeg er helt vild med den måde han har “opbygget” sin karriere! At gøre sig til et hit også bagefter sige det var så det! syntes det er genialt lavet!!

 10. Laura says:

  jeg skal vinde fordi det ville give mig et skønt afbræk fra en pligtopfyldende hverdag og så ville jeg se den sammen med min skønne lillesøster (som jeg ikke har set i 3 uger på trods af at vi bor 900 meter væk fra hinanden). og fordi han er skøn!

 11. Malene T says:

  Fordiiii jeg et så nede med Kidd – og han er fra mit hood! Høhø. Ej. Bliver ganske simpelt bare glad i låget af hans musik og det ville være en fantastisk kombi at hive veninden med i biffen på fredag inden vi skal svinge skankerne i det københavnske natteliv – den første rigtige bytur efter fødsel nr. 2! – kæft hvor jeg glæder mig! Så ville jeg

 12. Frøken Jensen says:

  Jeg har aldrig helt forstået den der hype der er omkring kidd så vil gerne se filmen for på den måde måske at få et bedre indblik i og mere forståelse for hans verden.

 13. Cassandra says:

  Jeg vil også vinde de billetter. Fordi jeg synes han er genial på den simple måde. Aaand I wanna know his secret.

 14. Emma Emilie says:

  Jeg skal da vinde, fordi min smukke og dejlige søster er ved at komme sig over et ledt breakup, og hun har altid haft et crush (kinda) på Kidd..
  Og det ville da være et fint plaster på såret.

  Fed konkurrence, by the way 🙂

 15. Cille says:

  jeg vil gerne vinde, så jeg kan invitere mit pæne vedhæng med – som RØV(ja, jeg bander fandme også) gerne vil se den film. 🙂

 16. Laurids says:

  Hvad skete der lige??
  “Ligegyldig hvad bliver vi rige på det her lort, hvis vi kan finde ud af at sælge det rigtigt, det værste er bare, at det er det værste lort i verden”. Men var det også det, millioner a views på Youtube og penge i bunder. Du kunne ikke klare at stå bag dit musik mere hvorfor? Jeg håber jeg vinder billeterne og kan få et indblik i hvad der gik “galt”.

 17. Julie says:

  Jeg skal vinde fordi jeg er vild med Kidd. Musikken gør mig glad, og jeg synes det er fascinerende hvordan han har formået at blive så anerkendt på så kort tid. Og så trænger jeg til et afbræk i en eksamensperiode….

 18. Maria says:

  Var inde og se premieren. Kendte ikke til Kidd forinden – filmen giver et meget ærligt portræt af hans karriere. Han er en person, man kommer til at elske og hade på samme tid efter at have set filmen 🙂
  Den kan SÅ stærkt anbefales at tá ind og se!

 19. Anna says:

  Jeg må vinde, fordi det er vigtigt, at jeg får set den film(!!!)! Det synes min bankkonto desværre ikke…

 20. Jakob Kildegaard Andersen says:

  Jeg vil bare sige at jeg kan kun forestille mig at filmen er super svedig. Jeg er tror også som du selv skriver at filmen kan være god både for ikke kidd fans og for kidd fans. Jeg håber at der er mig der fucking vinder fordi kidd er konge!

 21. Nanna says:

  Jeg vil vildt gerne vinde. Jeg elsker Kidd og har en veninde der gør det samme. Har ikke kunnet få fat i nogle billetter, så hvad mere fantastisk end at vinde dem! Jeg ville elske at se en helt film om ham.

 22. Catrine says:

  Skal aflevere mit bachelorprojekt om halvanden uge, og skal derfor sidde, og knokle fra lort om morgenen til lort om aftenen med at skrive og rette, og så skrive en lidt (læs: MEGET) mere :/ kidd filmen ville være en umådelig god undskyldning for at holde lidt fri og en god treat i en så ulidelig tid!

 23. Katja says:

  Jeg skal vinde fordi både min kæreste og jeg synes at Kidd er nice, og så vil han nok synes om at blive inviteret i biffen for at se andet end en kærligheds komedie… 😉

 24. jakob loddegaard says:

  jeg skal vinde den fordi, jeg er kæmpe kidd fan, og det har jeg været næsten siden dag 1.
  jeg har brugt dyre domme gennem tiden, på at komme ind og se ham til koncerter. jeg har prøvet at købe billet den til filmen, men hver gang uden held desværre.
  jeg vil selv sige jeg er kidd’s største fan, og det eneste jeg har brug for lige nu er at komme ind og se den film. så nu håber jeg bare på at jeg kan vinde de billetter og endelig få historien bag ”KIDD” at vide..
  – K.H Jakob 🙂

 25. Anette says:

  Jeg har desperat brug for billetterne, da jeg sidder midt i eksamenslæsning og har brug for at kigge på unge mennesker, der drikker sig hammerfulde, i stedet for at læse om, hvad det gør ved kroppen!

 26. Stina says:

  Tja… Et par timer uden lortebleer, klistret havregrød, bræk og sutteflasker ville bestemt gøre gavn hér i barselsland. Derudover er Kidd da for fed!!!!

 27. Ida says:

  Jeg synes jeg skal vinde, fordi jeg er født under en uheldig stjerne og derfor gav mig selv et 00 til min eksamen forleden.. Det ville være optur, at se noget crack på lærredet!

 28. Liva says:

  Jeg ville vildt gerne vinde de billetter, da jeg synes det kunne være et rigtigt interessant indblik at få. Jeg har ikke kunnet få fat i nogle billetter, så hvad er bedre end at vinde dem!

 29. unsent says:

  Jeg vil se den, fordi jeg, trods mine 28 år, synes han kan et eller andet, og jeg vil gerne længere ind under skindet på ham og finde ud af, om filmen afslører noget nyt for mig.

 30. Philip says:

  Jeg vil meget gerne overraske min ven som er en stor fan af kidd og som har fødselsdag i morgen, men problemet er at jeg er lige blever fyret fra mit arbejde så jeg kan ikke komme til at betale for de 2 billeter som jeg ville give til min ven i fødselsdags gave, så mig og ham kan komme ind og se ”kidd life”

  Derfor vil jeg gerne ind og se den film 😉

 31. Laura says:

  Jeg vil virkelig godt vinde billetterne, eftersom det ville være fedt at få et indblik i hans liv og karrierer. Lige pludselig gik det hele meget stærkt!

 32. Olivia Sophie says:

  Jeg skal vinde billetterne fordi jeg er 17 år og kidd klart har stået for min generations party soundtrack de sidste par år, og så fordi jeg bare rigtig gerne vil se den film! (:

 33. Maria Nygaard Madsen says:

  Jeg vil gerne vinde billetterne, bare fordi jeg elsker Kidd, og det gør min veninde også, så vil vil virkelig sætte pris på de to billetter 😀

 34. Mathilde says:

  Øhhh!?? HVEM har ikke lyst til at se lidt om hvad der foregår inde i hovedet på Kidd og hans crew!?

 35. mathilde says:

  Jeg bør vinde, da jeg er gået i hi med tung eksamenslæsning og virkelig har brug for et lyspunkt, som jeg kan glæde mig til 🙂

 36. Mia says:

  Min kæreste og jeg mødte hinanden til en Kidd-koncert, så det ville være for fedt at overraske ham med et par billetter til Kidd Life! 🙂

 37. Nathalie says:

  Fordi jeg ikke har lavet penge og gerne vil kysse med kidd.
  – I det mindste se ham i et større format end tv’et.

 38. Lene says:

  Jeg vil SÅ gerne se den film! Til trods for, at jeg er alt for gammel for ham og normalt ikke er til den type musik er jeg bare totalt fascineret af fænomenet KIDD og syns han er super charmerende.

 39. Rebekka says:

  Giv mig en grund til at tro på at der findes et menneske bag det forskruede, overdrevet charmerende hashvrag

 40. Christine says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde disse billetter, så jeg kan invitere min savnede gymnasie veninde med i biografen. Først fordi det er længe siden jeg har set hende og så også fordi hende og jeg havde en hel masse kærlighed og grin, når det kom til Kidd og hans skøre musik. En enkelt musikvideo eller to, hvor vi danser tossede rundt, er der også blevet lavet i tidens løb (-:
  God søndag!

 41. Regitze says:

  Hov! Ja! Jeg vil herre gerne! Grunden: jeg havde købt billetter (betalt og hele lortet), men samme aften, inden KIDD LIFE, var jeg til fest med fri bar. Fik totalt drukket over mig og kom aldrig i biffen – æv. Spildte penge og et bevis på at man ikke kan styre det fri bar-noget. Var syg i to dage. Men sikke en brandert!

 42. Cecilie says:

  Vil gerne! Så Katrine Krøjby’s anbefaling og tænkte, at man måske skulle give Kidd en chance 🙂

 43. C. says:

  Jeg vil skide gerne vinde, mest af alt fordi jeg er pisse nysgerrig. Har hørt meget om filmen, og elsker generelt sådan nogle film 🙂

 44. Mai W Andersen says:

  Jeg vil gerne vinde selvom jeg er jyde, har 2 fantastiske veninder som bor i KBH. De har sparet sammen i 3 måneder for at kunne komme til Jylland og besøge mig i weekenden, og kan godt huske hvordan det var at få lidt luksus i hverdagen på SU… Så hvis jeg vandt, skulle det være en overaskelse til dem 🙂

 45. Christina says:

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde, fordi jeg gerne vil vide hvad alt den selviscenesættelse gik ud på.

 46. Katrine Anna says:

  Jeg skal vinde, da jeg har en veninde der gik helt ned, da det hele var fup og vi begge super gerne vil vide hvad der i det hele taget skete 🙂

Kommentarer er lukkede.