Hvem? Hvad?

Jaer! Blib blob!
Mit liv og min hjerne ser pt således ud.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Barnet klæder sig selv på.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Mit bidrag til 24 timer til på torsdag, ser indtil videre sådan ud

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Og jeg har en skildpadde på næsen.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Såååøøøhm. Vi ses lige på den anden side.

5 replies
  1. Dragonfly says:

    Jeg kender det. Jeg skriver bachelor. Har ikke set en levende sjæl i flere uger. Cirka. Lever at toast, tunmousse og kinder penguin. Min kosts næringsmæssige indhold falder tydeligvis proportionelt med antallet af dage til deadline. Det er alletiders faktisk. Not.

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *