Get shred, mand!!

Som opfølgning på indlægget om træningi sidste uge, kan jeg fortælle at jeg indtil videre har været ude og løbe (kun en enkelt gang, menaltså!) og at jeg for nogle dage siden fik dvd’en, med hende der Jillian, ind ad døren. I var nemlig flere som var ret begejstrede for den.  “30 day shred” hedder den, og den er very amøørican, med tilråb ala “Come on, you can do it!”, “If you feel like you’re dying, GOOD! keep going!!”  og ” I know you wan’t to quit, but don’t even think about it guuurl!”, derfor har jeg også måtte skruet ned for lyden og høre Wafande i stedet for.
Jeg er på dag 4 og er stadigvæk ved at fnise mig selv ihjel over hvor plat det er, at stå der midt i stuen og lave jumping jacks, med knæ i bukserne, og dåsebajere som håndvægte, men jeg er opsat på at blive ved i en måned. Sgu helvede. For jeg kan faktisk mærke at det virker, sådan i muskler jeg ikke anede jeg havde, er i dag f.eks. helt vildt øm ude i siden af røven og i underarmene.
Vil du også prøve? Jeg købte dvd’en her. (eller søg på youtube, der findes den også).

12 replies
 1. Ida says:

  Ej jeg er godt nok spændt på at høre om det virker. Jeg er så tæt på
  at trykke køb på amazon…. Men får jeg det gjort?? Altså trænet herhjemme…. Maybe not.

  Svar
 2. Ann says:

  Ja du sælger den jo meget godt, så jeg har lige købt fra Amazon.. (nok mest fordi jeg syntes det kunne være sjovt at træne med dåsebajere)

  Svar
 3. Roxanne says:

  Jeg gennemførte den faktisk her for små to uger siden. Den gjorde helt klart en forskel, særligt i maveregionen, som er blevet mere mere tonet, og meget mindre “muffin top”.
  Synes det var virkelig fedt, men level 2 er virkelig en kælling… Tog mig selv i at bande højt af Jillian. Men det var sjovt at prøve, og det er den bedste følelse, at have gennemført sådan noget bagefter. Men man må også ofre lidt; ofte stod jeg 20 minutter tidligere op for at få det gjort, hvis jeg vidste, jeg kom alt for sent hjem.

  Svar
 4. Charlotte says:

  Dette er fuldstændig irrelevant for dette indlæg 😉 Men jeg vil høre dig hvilket mærke det er dine kalendere/notesbøger er i? Du har haft en i lilla og en i grøn? De er lige sådan nogle jeg leder efter.
  I øvrigt synes jeg du er vildt sej 🙂 Opdagede din blog for 14 dages tid siden og har læst den igennem fra ende til anden. Og blev helt ked af det, da jeg var nået igennem, for det var dagens højdepunkt at have det at se frem til 🙂 Du skriver virkelig med den fedeste humor og så elsker jeg at du er så ærlig. Også når tingene går ad helvede til. Glæder mig til at følge dig fremover! 🙂

  Svar
 5. Christina says:

  JAaaahhh! Jeg er med på den! Om ca. 20 minutter trækker jeg gardinerne for, hopper i noget stram spandex og tuner for 5. gang ind på youtube (hvor alle videoerne altså også ligger). Mit yndlingscitat fra videoen er: “That is your body getting stronger – that is fear leaving the body”. Bevares!

  Svar
 6. Julie says:

  Fandt lige videoen med level 1 på youtube – forstår udmærket du sætter Wafande på! Det er lidt ligesom når jeg hopper rundt oppe i Fitnessworld med Malk de Koijn i ørene – alt andet fungerer bare ikke..
  Udover det har hun jo mange gode øvelser med. Måske man skulle give det en chance 🙂

  Svar
 7. Pernille says:

  Jeg er på 2. dag, så kun 28 dage tilbage! Eller … ja, er jo godt klar over, at det er et on going project, men stadigvæk. Jeg håber bare, jeg gennemfører uden alt for mange hviledage imellem. Kunne være interessant at se, om det har gjort nogen forskel for mig 🙂

  Svar
 8. Mette says:

  Unless you puke, faint or die – keep going!! Jeg gav op på dag 16, pya. sygdom. Jeg er aldrig kommet i gang igen, da minderne om de “det.her.kan.ikke.være.rigtigt.smerter” stadig hjemsøger mig! Men klø på!

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] dog, godt inspireret af Sneglcille købte jeg denne her på nettet. Den er ikke kommet endnu, og jeg venter spændt på, om jeg […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *