Get shred, mand!!

Som opfølgning på indlægget om træningi sidste uge, kan jeg fortælle at jeg indtil videre har været ude og løbe (kun en enkelt gang, menaltså!) og at jeg for nogle dage siden fik dvd’en, med hende der Jillian, ind ad døren. I var nemlig flere som var ret begejstrede for den.  “30 day shred” hedder den, og den er very amøørican, med tilråb ala “Come on, you can do it!”, “If you feel like you’re dying, GOOD! keep going!!”  og ” I know you wan’t to quit, but don’t even think about it guuurl!”, derfor har jeg også måtte skruet ned for lyden og høre Wafande i stedet for.
Jeg er på dag 4 og er stadigvæk ved at fnise mig selv ihjel over hvor plat det er, at stå der midt i stuen og lave jumping jacks, med knæ i bukserne, og dåsebajere som håndvægte, men jeg er opsat på at blive ved i en måned. Sgu helvede. For jeg kan faktisk mærke at det virker, sådan i muskler jeg ikke anede jeg havde, er i dag f.eks. helt vildt øm ude i siden af røven og i underarmene.
Vil du også prøve? Jeg købte dvd’en her. (eller søg på youtube, der findes den også).

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *