Gad faktisk godt at

 • bruge hele min løn og lidt mere ovre hos net-a-porter.
 • skride afsted på noget charter.
 • kysse lidt på Obama.
 • drikke kaffe med fløde.
 • kunne rappe så det lød godt. Uden alkohol i blodet.
 • bo i et hjørnehus i Humleby.
 • eje en Bengaler kat. Mand de er flotte.
 • spise nogle flere Starbarer. Nu.
 • Starbar skiftede navn til noget, som lyder ordentligt i flertal, for man nøjes jo ikke med at spise 1….

Photobucket Pictures, Images and Photos

15 replies
 1. Anette says:

  Kaffe med fløde er virkelig også bare meget bedre end kaffe med mælk..!
  Lad for Guds skyld være med at anskaffe en kat (jeg har en du må få for billige penge, hvis du alligevel gør det – dog ikke en bengaler). Man er SÅ afhængig af dem, og skal have dem passet, hver gang man ikke er hjemme i over et døgn..

  Svar
  • Sneglcille says:

   Jeg ved det godt, har haft kat altid. Altså før Otto. Det bliver ikke lige foreløbigt, min ejerforening er heller ikke super friske på det, da katte i gården ikke er velkomne (jeg bor i stuen). Men jeg savner det. Helt vildt.

   Svar
 2. Louise says:

  Gad også godt det hele.
  Specielt det med Obama, Humleby og Starbarer. Haps til de 3 ting! Og sgu egentlig ogsá charteren og fløden.
  Mmhhh!

  Svar
 3. Ida says:

  Kaffe med fløde er jo SÅ godt! Mums… Jeg er helt enig. Desværre får jeg det kun når jeg besøger min 90-årige morfar, der purenægter at drikke sin kaffe på andre måder.
  Men altså, de andre ting lyder også skønt, men da kaffen pt er det mest tilgængelige, var det det, jeg lige faldt for 🙂
  Kan du forresten ikke linke til din klumme (blog?) på 24- timer?

  Svar
 4. Emma says:

  Er det ok at jeg elsker dig lidt? Du er den perfekte virkelige Nynne/ Bridget Jones (på den absolut mest positive måde muligt!!), og trods at jeg ikke har meget til fælles med dig, så er din blog altså noget af det bedste! Den slår klart alle de andre modeblogs-i-massevis (som man ellers snubler over her for tiden bare man løfter sin lilletå) med længder! Din skrivestil er helt vidunderlig, hvad enten du blot skriver indlæg som dette, eller de mere gennemarbejdede personlige indlæg om livet med Otto, skilsmisse og tømmermænd. Du virker simpelthen så jordnær og skide sej! Så ja, det var vel bare lige det. En milliard virtuelle roser til dig og din skønne blog Cille! Tak 🙂

  Svar
 5. Melisa says:

  Jeg har ejet en bengaler og er du vimmer en aggressiv hankat. Både mig og min kæreste har ar i hovedet efter ham. Men han var også den bedste kat nogensinde! Også selvom han vejede 8.5 kg og kramning forgik på hans premisser.

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *